Tugceeayo Tamamen kendinizi ne zaman iyi hissetmeye başladınız ne mide bulantısı ne halsizlik hamilelik öncesi gibi bir umut belki enerji alırım sizden daha 11 haftadayım mide bulantılarım hiç azalmıyor 🥹
mcansu Tugceeayo hiç belli olmuyor oğlumda 11-12 gibi bitmişti bu gebeliğimde 19dayız hala bulantı kusma devam
Fatmadali Tugceeayo 13-14 haftalarda bayağı azalma oldu 15 ve sonrasında koku hassasiyetim çok çoğu konudan tiksiniyorum ama bulantı kusma boyutu kalmadı şükür 🙏🏼 Allah yardımcın olsun çok zorlu geçti benimde ilk zamanlarım çok zor 🤦🏻♀️
Tugceeayo Cnhavva sabah bulantım olmasada öğleden sonra çok şiddetli bir şekilde geliyor geceye kadar kusmaktan mahvoluyorum 😣
Karanfill -Nazli- ilk gebeliğimde koku hassasiyetim olmuştu ama ikincisinde hiç olmadı. Ama iki gebeliğimde de hemen hemen 12 haftada bitmiştim bulantım
Tugceeayo Fatmadali koku hassasiyeti de mide bulantını tetiklemiyor mu . Teşekkür ederim canım aminnn🙏🏻🙏🏻
Fatmanurakbltttt Tugceeayo canım ben 12+2 yim 9. Mu 10. Haftada bitti tüm rahatsızlıklarım şimdi sadece ara sıra sabahları bulanıyor 3 4 günde bir inşallah iyi olursun 🫶🏻
Gamzecebecii Tugceeayo hiç mide bulantım olmadı 18+3 olmama rağmen ama anlık başım dönüyor böyle olan var mı ?🫢
muphem Tugceeayo ilk kızımda 16. Haftada bitmişti. İkinci kızıma hamileyim şu an, 14-15 gibi bitti bunda da
Fatmadali Tugceeayo yani kokuyu alınca biraz bulanıyo ama hemen balkona falan çıkıyorum geçiyo yani önceki gibi yoğun olmuyo