Msbo Canım güzel anneler , ben 25.haftamdayım 12 kilo aldım . Hızlı mı gidiyorum sizlerin durumu nedir sanki su içsem yarıyor gibi 😂
180625041001 25+5 deyim 8,5 kg aldım. Sizinki çok kilo alımı mı doktora sormak lazım,normalde 7-9 kg alınması lazımmış 25.haftalarda. Birde şeker yüklemesi yaptınız mı ? Hızlı kilo alımını ona bağlıyorlar sanırım.
Mucizeayla Msbo 78 le hamile kaldım ilk aylarda 72 ye düştüm 88 le doğum yaptım bebeklerim 17 günlük dün tartıldım 78 çıktım 😆
mer_vee 27+2 16 kilo aldım başta bulantilardan hep simit ekmek yemiştim şimdiki aklım olsa daha dikkatli olurdum
Kir_papatyasiii Msbo ikizlerime 75 kilo ile hamile kaldım ilk aylar 5 kilo verdim şimdi 25 haftaya girdik 78 ile devam ediyoruz
MelekAY Msbo Rekor bende galiba 😆 58 le hamile kaldim 34+5haftaligim 80 kiloyum ameliyattan çıkınca kaç eksilecek çok merak ediyorum😃
Mugey 37+3 te doğum yaptım toplam 16 kilo aldım. Zaten karnımız büyük oluyor bide ekstra kilo almak daha da zorlayabilir mutlaka yürüyüş yap ben her gün yürüyordum