Minigiim-vebenn52 Rabiul ben uzun kollu elyaflı aldım içine bitane atlet giydirip yatırıyorum suan istanbuldayım petekleri açmadım sıcacık uyanıyor
Esum48 Rabiul benim bebegim de el3 aylik lcw dan 1.6 tog olani aldim icine tek zibin giydirip yaturiyorum
Rabiul Minigiim-vebenn52 bende istenbuldayım canım eşim üşüdüğü için en kısıkta açtık petekleri ama ben şort atlet pijama ile duruyorum sen hangi modeli aldın
Minigiim-vebenn52 Rabiul bebişin toplu ve boyluysa bir yaş alabilirsin seneye de giyer Ben 2, 5 tog aldım içine atletle terlemiyor
Rabiul Minigiim-vebenn52 1 yaşı yaza denk geliyor o yüzden biraz daha büyük almayı düşünüyorum ama içinde kaybolur düşüncesi de var 😆
Minigiim-vebenn52 Rabiul yok ya benimki Minnoş bi bebek kaybolmuyor üç yaş aldım ben elleri ve ayakları lastikli zaten ellerini geri kıvırdım ayaklarını da içeri attm üşümesin diye 😂 bedeni de yorgan gibi bürünüp yatıyor
Minigiim-vebenn52 Rabiul ben bizim burada Bi mağazadan aldım ikinci attığın görsele benziyor bence sende mağazalara bak görerek al ben elyaflı aldım bilerek içine bişi giydirmiştim rahat rahat yatsın dedim
Rabiul Esum48 üşüdüğünü nerden anlıyorsunuz ? Çorap giydiriyor musunuz ya da ayaklarını örtüyor musunuz ? Kızım üstünü açıyor sürekli battaniye örtüyorum ben yatağın yanına sıkıştırıyorum üstüne hiç çekmedi ama çekmesinden korkuyorum, kaç beden aldınız
Esum48 Rabiul benimki gunduz uykularinda battaniyeyi kafasina cekmeye basladi bikac sefer yakaladim ondan korktum. 3-6 ay aldim tam iyi oldu ustune. Gobek ve ensesinin soguk olmasindan anlasiliyomus onh kontrol ediyorum. Corap giydiriyorum battaniye hic bulundurmuyorum yakinda cunku artik kavrama yetenegi de gelisti etraftaki her seyi tutmaya calisiyor. Oda isimiz 24 25 derece oluyor kalin bile geliyor ustundeki degere gore ama icim rahat etmiyor daha incesiyle
Esum48 Rabiul benimki de cekmiyordu ayaklariyla ittire ittire aciyordu. Birkac sefer kafasina cekti ona cok da guvenmeyin ❣️ buydu benim aldigim