Beybyi Merhaba kızlar 18+2 haftaligim ve karnım bana hep geriliyor gibi geliyor patliycak gibi hissediyorum nefes alış verişim bile değişti sizde de bu oluyor mu sırt üstü uzandığım da da karnımda baskı hissediyorum
Nhrr Beybyi magnezyum kullanıyor musunuz ? Birde solunuza yatıp dinlenin eğer geçmiyorsa hafta içi doktora bir görünün önlem alınır.
Erd_mel Beybyi bn de 18+1 im nefes almakta zorlanıyorum özellikle akşam günün yorgunluğu çökünce artık önceki pantolonları da olmuyor karın paneli hamile pantolonu aldım
Aysezey Beybyi artık sırt üstü yatmayın zaten. Organlara baskı oldugundan önerilmiyor. Bide ilk gebeliğinizse normal. Artık gerilmeye başlayacak karnınız . Allah kolaylık versin
DuyguuTopal Beybyi ayy bendede öyle oluyor hele yemek yiyince sanki farklı farklı yerlerimden yırtılarak ayıralacakmışım gibi hissediyorum ve bazen karınların acıyor normal mi acaba
yildiznran Beybyi bence de doktora gidin, stresten olabileceğini söylemişti doktorum fakat hiç geciktirmek doktora gitmenizi tavsiye ederim
Nhrr Beybyi magnezyum eksikliğinden kaynaklı olabilir benim olmuştu kullaninca rahatlamistim. Devletin verdiği iyi gelmedi bana magnimore plus kullanıyorum.
Nhrr Beybyi tabiki o da etkili. Gazlı bişey yediyseniz o da yapar ben geçen karnibahar yedim catliyordum karnim çok şişmişti. Enfeksiyon kaynaklı olabilir. Gitmekte fayda doktor baksın herşeye. Ama dinlenince geçmiyorsa hemen gel demişti doktorum o zaman önemli oluyormuş.