Oncelikle herkesin bebeklerine saglikla kavusmasini ve tum bebek isteyenlerin de en yakin zamanda guzel haberler almasini dilerim. Ben ilk bebegimi kalp atisi durmasi yuzunden 10.haftada kaybettim daha sonra ogluma hamile kaldim onda da 12.haftada centik gorulmustu kan akisinda sıkıntı var demislerdi kan sulandirici ecopirin kullanmistim sorun gecmisti saglikla dogdu cok sukur. 3ay once tekrar hamile kaldigimi ogrendim fakat yine 7.haftada kalp atisi durdu kurtaj oldum. Genetik test verdim fakat henuz sonuclari cikmadi tekrar hamile oldugumu ogrendim. (Doktorum 1 regl gor sonra korunma dedi )Dun hafif bi kanama gelince korktum bugun doktora gittim keseyi gorduk cok sukur kanama alani yok, onlem amacli asprine baslamistik hap kanama yapabilir onu birak igne kullan dedi enox basladik ve progestan verdi. 2ay once herhangi bir kist durumu yoktu su an sag yumurtaligimda 4cm buyuklugunde bir kist olusmus doktorum bu cok yuksek ihtimalle gebelik kisti ici hormon dolu bunu gorunce gebeligin saglikli ilerledigini kabul ederiz korkulacak bir durum yok dedi. Haftaya tekrar gidecegim bugun igneyi kullanmaya basladim. Ama kayiplarimdan dolayi korkuyorum bu sekilde olup saglikla bebegini kucagina alan anneler surecleriniz nasil ilerledi? Simdiden tesekkur ederim.