Elfzmr1 Merhaba İstanbul özellikle Avrupa yakasında Fetal DNA yaptıran var mı ve nerde kaça yaptırdınız acaba
fdn25 Elfzmr1 eurofins diye bir firma var istanbulda illaki labaratuvarları ya da merkezleri vardır bi bakın isterseniz ben bu firmaya ağustos ayında yaptırdım 14600 gibi birşeydi paket içeriğine göre fiyat değişiyor sonuç 8 günde geldi
TugceOrak qusel kuzum ne zaman yaptırdın ? Ben de Eskişehir’de yaptırmayı düşünüyorum bilgi verebilir misin?
gezentianne fdn25 Eurofinste de yanlış sonuçtan şikayetler var internetten bakabilirsmiz bir doktor arkadasm eurofins ve genoxtan uzak dur dedi
Cindyko Bende şuan 8 haftalığım 10 cu haftamda yaptıracağım.Ablam arkadaşım genox diye bir firmada yaptırmıştı bende orada yaptıracağım 1 hafta önce sordum 13.000tl idi .Evinize gelip kendileri örneği alıyorlar 3-5 güne bilgi veriyorlar.
elifftth İstanbulda acibadem Atakent Hastanesi pinar kadirogullarinin onerdigi veritas my prenatal de yaptirdim 13.920₺
TugceOrak qusel benim daha önce trizomi kaynaklı bir kaybım var. Doktorum yaptırman gerekiyor dediği için araştırıyorum 🥹
qusel TugceOrak bence ozaman direk tel açıp öğrenin Önceden ikilisi riskli cikmayana dahi yapiyorlardi ancak burda forumdna birini yonlendirdik gidince yapmamışlar kız bide taa Ankara’dan gitti. Eskişehir Osmangazi üniversitesi hastanesi tıbbi genetik bolummunu arayın bence