Pelinnnzrb Bebişlerinizi her gün hissediyor musunuz ? Yoksa hissetmediğimiz günler oluyor mu 22 haftalık
Nursemom Pelinnnzrb 20-22 hafta arası bi gün hissetsem diğer gün hissedemiyorduk yada çok az hissedip korkuyordum ama normalmiş doktora sordum. Bu hafta maşallah afacan oldu sanki sabahtan başlıyor hoplamaya 🙈❤️
SevgiTkn Pelinnnzrb 35 haftalığım hergün hissediyorum her dk 😄 Bu aralar çok hıçkırıyor benim oğlum 💙😄
2prenses_masal-oyku 20. Haftaya girdik bi hareketsizleşti anlamıyorum sanki taaa içerden hareket ediyomuş gibime geliyo ama net değil hareketleri neden acaba çok endişeleniyorum onun için 😔😔😔
Pelinnnzrb 2prenses_masal-oyku işte ben de onu merak ediyorum içimde ki kıpırtılar ondan mı geliyor bilemiyorum
2prenses_masal-oyku Pelinnnzrb ondan geliyodur kesin ama benimkisi çok derinde göbeğimin altında oynuyo gibi ama net hareketlerde değil anlamadım gitti of 😔😔
Selinn_ozdemirr Bazen kıpır kıpır bazende sanki dokunup kaçıyor ayakta hareket halindeyseniz farkedemeyebilirsiniz bile 23 haftalık
Pelinnnzrb 2prenses_masal-oyku evet göbek altın da seğirme gibi pıtır pıtır hisler sizlerde de böyle mi oluyor
2prenses_masal-oyku Pelinnnzrb normalde 4 bir yamda hissedersim pıtlamayıda geçmişti vuruyodu baya sıpa gececi olacak sanırım şimdide oynuyo durmuyo 😁