Deletedmom2232 Kızlar göğsümün altında ağrı var karnımın üst tarafında 11+0 dayım bir hafta sonra kontrolüm var endişeleniyorum yaşayan varmı bunu.
sinemcini Deletedmom2232 benimde 8. Haftamda olmuştu ateşim falan da yükselmişti herkes üşütmüşsün demişti şimdi 9+5 iz geöti ağrılarım 5-6 gündür elhamdülillah 😊 sıcak tuttum kendimi ıhlamur nane limon içtim
Melike26 Deletedmom2232 yüksek ihtimal ile gaz sancısı canım 20 haftalık oldum hala çekiyorum aynı sıkıntıyı ne yazık ki 😥
esractn Deletedmom2232 dunde kontrolüm vardi suan 15+4 olduk Canım normal demekki bi sıkıntı yok bebişlerimde. 12.haftamda olmuştu 4-5 gun, geçti sonra bida olmadi bende
Deletedmom2232 Migrenligebe 8 haftalıkken kasık ağrısıyla beraber oldu gaz sancısı dedi acilde doktor olabilir canımda nefes almakta zorluk çekiyorum
Deletedmom2232 Melike26 ya kıyamam çok zor gerçekten. Birde internette neler yazıyor yok kalbi durdu sonra öğrendim felan :(( Rabbim korusun 🤲🏻
Melike26 Deletedmom2232 yok canım ya çok fazla internete bakıp canını sıkma demişti doktorum. Aksi bi durum olsa zaten farklı şekilde etkisi olur. Sen içini ferah tut olumsuz düşünme Allah’a emanet minikler 😊
Deletedmom2232 sinemcini hep ayağımda çorap patik terlikle geziyorum üzerimde hırka 🙈hayatımda böyle giyindiğimi hatırlamıyorum ama iki gündür kabız gibiydim ondanmı anlamadım😔
sinemcini Deletedmom2232 olabilir belki ben normalde hep ince giyinirdim dikkat etmedim yeni yeni hırka patikle dolaşıyorum çünkü bi hastalandık mı zor geçiyor günler
Deletedmom2232 sinemcini amin canımmm🤲🏻 Sabah kalktım karnım inmiş gözle görülür derecede napacağımı şaşırdım artık😔