Papatyam--01 Senonif yerleşme kanamam adetimden 5 gün önce yaşadım erken gebelık testinde çıktı 3 gün kala da kan verdim kesinleşti canım
susam_18 Senonif adete 4 gün kala olmuştu iki gün sürdü bir ped dolmadı bitti öyle anladım test yaptım çıktı.
Brcuburci Senonif regl olcam gün oldu bende ama gün test alamadım hava bir kaç gün çok kötüydü 3 gün sonra aldım gecikmeyle pozitif çıktı
Bet1626 Benim de yerleşme kanamam adetime 5 gün kala oldu. Evde erken gebelik testi vardı. Yaptım silik pozitif çıktı. 2 gün sonra kan testi verdim. 78 beta hCG den gebe olduğumu öğrendim
Senonif K2383 bugün 2. Gün ama çok hafif yani normal akıntımın açık kahverengimsi hali gibi diyim pıhtı yok. Acaba yerleşme mi ondan da emin değilim
K2383 susam_18 ay inşallah benimde öyle olur aşılama yaptırdım 12. gündeyim 3 gündür lekelenme vardı bu gün kanda oldu dediğiniz gibi henüz 1 ped dolmadı ama bilmiyorum yerleşme mi, adet mi
Senonif susam_18 benim iç çamaşıra bile bulaşma olmuyor. Yerleşme olduğundan da emin değilim zaten. Normal günlük gelen akıntım biraz kahverengimsi geliyor gibi yalnızca. Baş ağrısı ve göğüs hassasiyeti de eşlik ediyor. Bide iştahım çok açık her şeyi yiyebilirim hep açım😅
susam_18 K2383 kırmızı olmaması lazım açık pembe ya da kahverengi. Hakkınızda hayırlısı olsun♥️. Ben hiç beklemiyordum. 3.yılımda hamileydim.
GirlandBoy_Mom Senonif 28 . Günümde yerleşme kanaması yaşadım canım 35 . Günümde de test yaptım ve pozitifi gördüm tam adet günümde yerleşme kanaması oldu ama ben adet oldum sanmıştım 3 gün boyunca kahverengi lekelenmem oldu sonra durdu