nurmltli61 Hiç kilo almadım aksine hala bulantı çekiyorum kusuyorum 🥲karnım yok ilk gebeliğim normal mi böyle olması iştahım da yok yiyorum ama yemesem de dururum gibiyim hiç iştahım yok ama bebeğim gayet sağlıklı🩷🌸
Ezgiserce nurmltli61 15. Haftam da kilo aldım ben +3 kiloyla ilerliyoruz şuan bugün 16 haftalık olduk🌸
newmommmyy2 nurmltli61 bende aynıyım daha hiç kilo almadım aksine 4 kilo verdim bulantı kusma tam gaz devam maşallah hiç niyetleri yok gibi gitmeye sıfır iştah vitamin bile kullanamıyorum çok şükür şu zamana kadar bebeğim çok sağlıklı denildi banada inşallah düzeliriz 🥹🙏🏼🙏🏼
Eyluleyluleylul nurmltli61 bende 13+5 im kilo almadım ama göğüsler yarımşar kilo almıştır🤭Normal zaten ilk 3 ay kilo alınıcak bişey olmuyor hatta bulantılardan vermek normal. İlk gebelikte karın öyle hemen çıkmıyor karın kaslarınız da kuvvetliyse geç çıkar. Benim 20. Haftada belirmişti ilk gebeliğimde şimdi Minik var ama 20 ye kadar saklayabilirim heralde🤭
Gzmel nurmltli61 14haftalık olduk bizde +7 kilo aldım kusmam falan yok ama bütün kokulardan tiskiniyorum göbeğim 6 aylık gibi 😃🤣
nurmltli61 newmommmyy2 ay inşallah düzeliriz yoksa böyle geçmez ömür😂😂ya bide karnım yoook sende de öyle mi😂ya biraz karnım var ama sadece ben anlarım normal göbek gibi başka biri anlamaz yani hamile olduğumu😂😂
newmommmyy2 nurmltli61 aynen bendede daha hiç karın yok birazcık göbek var 😂 herhalde 1 aya falan biraz belli eder belki kendini 😍
nurmltli61 Eyluleyluleylul ya evet göğüs konusunda katılıyorum 😂😂insan biraz göbüşü çıksın istiyor ya🥹
nurmltli61 Gzmel ya bazen iyi diyorum göbek fazla olmaması hareket kısıtlılığım yok😂Ama çok da istiyorum biraz belli olsun penguen yürüyüşü yapayım falan🤣🤣🤣
Aserpil nurmltli61 16+3 henüz kilo almadım ikinci hamileligim. İlkinde 20 küsür almıştım doğuma kadar. Göbek bayagı çıktı 5-6 aylık hamile gibiyim
Gzmel nurmltli61 ayyy evet güzel ama bu erken dönemlerde çıkması inan çok zor oluyor b l ağrısı ölüyorum rahat hareket edemiyosun
nurmltli61 Liimon ya benim de biraz var göbeğim ama ben anlıyorum bir tek başkaları anlamıyo 😂 bende 14+2 haftalığım şuan 15 haftalık da meyve olarak mangoyuz 😂😂😂