gulzaadee Sema0 Selam, ismim Gül . Sivas’ta yaşıyorum 24 yaşındayım ilk gebeliğim 15+4 haftalığız kızımızı bekliyoruz inşallah ❤️🌸
Tontonunannesi Sema0 tanışalım ben Bursa dan 38+1 hamişim oğlum olucak Allah in izniyle 2.hamileliğim 12yaşında prensesim var
gulzaadee gulzaadee Eveet bu hafta kesinleşti cinsiyetimiz daha önce de kız demişlerdi ama bu hafta kesin net bir şekilde gördük🌸
Kmsl001 Sema0 12. Haftada kız gibi dedi ama net komusmadı sanırım kız 🙏🏻 çok memnun oldum bu arada 🌸 nasıl geçiyor hamilelik benim bulantılarım falan baya azaldı şükürler olsun rahat ilerliyorum 🩶
Sema0 Kmsl001 banada 16da kız gibi dedi ama 20de erkek dedi kesin olarak valla iyi geciyodu ama bu hafta öksürük grip cebbelleşiyoz😂
ArasMom__ Kmsl001 12 hafta çok erken kızda kendini çabuk göstermiyor sağlıkla gelsin inşallah benimkide 14 haftalıkta erkek gibi dedi bakalım bu hafta inşallah net gösterir
Kmsl001 Sema0 ben en başından beri erkek hissediyorum tabi ikisi de olsa başımın tacı ama bir daha ki kontrolde netleşir artık herhalde bizimki de ❤️
Sema0 Kmsl001 oo daha varmış çabuk geciyo ama hamilelik süreci bence ne ara 6. Aya geldim anlamadım valla😂
Kmsl001 Sema0 inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza bebişlerimizi ❤️🙏🏻 sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil 😘