Ikrmels Hamişler sizin de sürekli ama sürekli bel agrılarınız adet sancısı gibi ağrılar ve bebeğiniz karnınızda sürekli toplanıyor mu karnınız sertleştiğin de ne kadar süre de yumuşuyor mu yardımcı olursanız mutlu olurum teşkrler 😍🤗🤗🤗🤗🤗
Sdakzu Ikrmels canım bende 36+2 deyim belimde sızı oluyor bu aralar,geceleride uyandığım zaman bir daha uyku yok dönüp duruyorum.🙈
SerpilG Ikrmels bel ağrım yok. Sancı nadiren oluyor. Bebeğim sanki karnımda kasılıyor gibi oluyor ama geçiyor sonra.
BirCihaN Ikrmels Canm bende 37.haftamdayim dun gece uyurken bebegin asagi dogru baski yaptigini hissettm resmen bu gunde ayakta duramiyorm hala vajinamda baski hissediyorm ve belimden kalcalarima yayilan bi agri var dayanamiycak duruma geldm artk 😢😢
Ikrmels Sdakzu uyku problemimiz aynı canım ama bnim belimde karnımda kalçalarımda fazlasıyla ağrı oluyor bebiş hep toplanıyor karnım sertleştimi uzum süre yumuşamıyor ya
Sdakzu Ikrmels bebiş benimde toplanıyor kasılıyor ama yatınca geçiyor. Kasılınca uzanmaya çalış, dinlen.
Nrgll Bende 36. Haftama bugun girdim ara ara bel agrim ama hafif oluyo kalcamda falan agri yok bebegim karnimda toplanip sertlesiyo biraz hareket ediyorum yada uzandigim zamn geciyo benm
Ikrmels Nrgll bende çok fazla ağrılar oluyor sebebini yarın öğrenicem de herkes benim gini mi diye öerk ettim
BirCihaN Ikrmels Sanirim normal bir durum kuzum hepimizde ayni hafta da ayni sikayetler var anladigim kadari ile yarn kontrolumz var bakalm ne diycek doktorumuz 😒 Insan hep agrilarim dinsin hem bebegime kavusayim diye sabirszlaniyor dogrusu 😊
Ikrmels BirCihaN galiba canım herkeste aynı dert benim de yarın kontrolum var benim ki sezeryan olacagı için 1 haftam kaldı 38 haftanın başında amlyt olcm çok yoruldum artık 2 yaşında kzım da var dayanamıyorum artık
Kulol Bende Ayni durumdayım 36+2deyiz kalcslarda agri belimde ağrı geceleri uyku yok cuma randevu var bakalim ne zam gün verecek sezeryan 3 cü bu
Cansu01 Ikrmels bende 36+5 günlük oldum ara ara bebek karnımda toplanıyor ve 20 saniye sürüyor çatı ağrım var çok fena 😟 birde husursuz bacak sendromu var yatağa yatınca başlıyor 31 ocağa sezeryan tarihi verdi doktorum artık dayanacak gücüm kalmadı 2 hamileliğim o yüzden sezeryan buda Allahım hepimizi bi solukta sağlıklı bir şekilde kurtarsın inşallah🤲🏻🌸
Ikrmels Cansu01 tamamen aynıyız bacım bnımde 2 sezeryan doğum tarıhleri de aynı sanırım canım tez zaman da kurtulma dileğiyle inşallah bacım 🤰🏼🤰🏼🤰🏼💕💕💕💕💕