av0kado Merhaba kızlar transfer sürecinden sonra tahmini ne kadar para gidiyor ben ilk defa tüp bebek yaptırıyorum.. Tranfer aşamasına kadar biliyordum ama sonrasında iğne kullanılacağını ve ilaçlar kullanılacağını yeni öğrendim 😥
babycom456 av0kado canım ben progestan dex i 9. Haftaya kadar flan kullandım kimisi 12. Haftaya kadar kullanıyo sadece o ve vitamin ücretli aldım. , coraspirin progestan iğne fitil estrofem vs onları sağlık ocagına yazdırıp kullandım
Fatmadali av0kado canım ben progestan dex i 12. Haftaya kadar kullandım raporlu olduğum halde karşılanmadı o. Haftada 750-800 tl bandında bir ücreti vardı. Normal progestan fitil ve vitamini sağlık ocağında yazdırıyordum.
Fikriyee av0kado ilk bebeğim tüp bebekle olmuştu, transferden sonra ilaçlar 2 bin civarı tutmuştu 2022 yılında, ilaçlar haricinde de tüp bebek doktorum 2li test detaylı ultrason olmak üzere tahlilerimi özel lab yaptirdu kıymetli bebek olduğu için..
derler-anne av0kado SGK karşılamayan hastaneye gidiyorsanız muhakakk eczaneden öğrenin hangi ilaçları devlet karşılıyor onları sağlık ocağında yazdırıp alın bizim alış veris yaptığımız eczane söylemedi 150 milyarı geçim ilaç iğne parası ödedik transfer sonrası sağlık ocağından yazdırmaya başladık iki haftalık ilaca yedi sekiz bin ödemek yerine bin lira ödedik öyle söyliyim
av0kado babycom456 ay çok stres oldum ya yine iğne kullancam vs. Diye.. Sağlık ocağına yazdıracaklarımı hastene bana söyler değil mi teşekkür ederim bilgi için ❤️🌼
babycom456 Kahvelihayat_1 değilim canım ama normal progestan iğne var ya turuncu kutulu onu karşılıyo sadece dexi karşılamıyo