Aycann12 Selam kızlar ben beşik almayı düşünüyorum ama büyüyen beşik istiyorum nerden önerirsiniz bide çocuk odası takımıda düşünüyorum ama çocuk 1. Yaşına gelsin sonramı yoksa şimdimi kararsızım ama biraz borç tada sıkıntımızda var 🤔
Aryaalina Aycann12 biz de aldık bebek odası 7.aydan sonra kullanamadık Beşiği kızım 7 ayında ayaklandı beşikte ayağa kalktı gece uyurken kalkıp düşer diye bidaha koymadık bize gereksiz geldi açıkçası sadece odada yer kaplıyor bi işe yaramıyor yinede siz bilirsiniz 🤗
Aselnaz33 Aycann12 ben joker babyden anne yanı beşik aldım 585tl uygundu .. ayrıyettende oda yaptırdık
Sulesultan Aycann12 bence çok büyük hantal birşeyler alma daha şimdiden, mobilya alan arkadaşlarım hep pişman oldular ben park yatak aldım gayet kaliteli duruyor,çocuk 1 yaşına falan gelince de takım alırım diyorum
Aycann12 Misskaynak ya onuda düşündüm ama fazla masraf olmasın diye bi tane bi kerede büyüyen beşik alıyım diyorum zaten 6 aya kadar tek sonra napcam o beşiği
Aycann12 Sulesultan ya bunun gibi istiyorum https://www.instagram.com/p/Bss4lyXAkHD/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=7k29t44s187h
Misskaynak Aycann12 aslında anne yanı beşikler 2 yaşa kdrmış ama ben odasına geçiririm sanırım diye düşündüğüm için 6 ay dedim bide büyüyen beşik yatak odama sığmaz e anne yanı beşik çok rahat görünüyor uyanınca pış pış bile yapabiliyosun kalkmadan 😅 ikinci elde bakabilirsin canm 200₺ fln
Sulesultan Aycann12 evet bunlar mantıklı sonrasında da kullanabilirsin ama 1 yıl kullanıp sonra atmak zorunda kalacağın bir mobilya alma derim büyüyen genişleyen tarzlardan al
Aselnaz33 Aycann12 evet gerek yok o kadarına bence sen bi anne yanı al jokerden sanırım 6 aya kadar sığabiliyorlar .. daha sonra Allah büyük 🙏🏻
Aycann12 Aselnaz33 bi bakıyım büyüyen beşik isyyorum bi kerede kaç yıla kadar kullanılabiliyo https://www.instagram.com/p/Bss4lyXAkHD/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1m06vml5z1i18 böle düşünüyorum
Fernur Ben oglum dogmadan hem odasini hazırlamıştim hemde yanimda uyumasi icinde kucuk bi besik almistim suan 3 yasinda halen buyuyen karyolasinda uyuyor seneye büyütürüm brnce imkanınız varsa odasini simdiden hazirlayin cok guzel bi duygu oluyor bem dogdugu gune kadar hergun odasinda oturup onu hayal edip dua ederdim simdi 2. Cocuguma hamileyim dogumuma 1 ay var onada hazirlik yaptim sabirsizlikla bekliyorum gelmesini
Aycann12 Fernur maşallah allah bağışlasın amin cümlemizinkini inşalah ya imkanım şu şekil istesem alırım ama biraz sıkışığız bide çoğu kişi bana 1. 2 yaşına gelsin öle yap diyo zaten 1 yaşına kadar hep odamda olcak odasında yatırmam hemen
Fernur Aycann12 Allah razı olsun o zmn hemn yaptirmayin nasil olsa hemen ayirmayacaksiniz en az 6 ay beraber yatiliyor o zmna kadar hem maddi anlamda rahatlar hemde kafaniza ve zevkinize en uygun modeli bulursunuz Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah