Leylaaa_46 Bi şeyler döküldüğü zaman günlük yemeklerden sonra süpürmek için dikey uygun fiyatlı süpürge arıyorum kullandığınız memnun kaldığınız varsa yazarsanız
mcansu Leylaaa_46 illa dikey olsun demiyorsanız robot süpürge tavsiye edebilirim bende ilk evlendiğimde dikey almıştım sonra robot aldım şimdi dikey nerde onu bile bilmiyorum 😅 robot daha çok işime geliyor
Leylaaa_46 mcansu robot istiyorum ama eşim onu çok uygun görmüyor bazı haberlerden sonra almak istemiyor
Aymerah Leylaaa_46 bencede fantom a101 den almıştım ben mutfak ve günlük ev süpürmek içinde pratik oluyor .
mcansu Leylaaa_46 şu söven robotları mı diyorsunuz 😅😬 ay evet onu bende duydum Genelde o tarz çatlama patlama sövme gibi işler yan sanayi markalarda oluyor gördüğüm kadarıyla Xiaomi kullanıyorum 2 sene oldu geçiyor çok memnunum
Leylaaa_46 Aymerah teşekkür ederim araştırdım herkes memnun . Dışı plastik mi fotoğraflarda öyle görünüyor da
Aymerah Leylaaa_46 evet plastik ama ben çok hor kullandığım halde hala sapasağlam ufak tefek ciziklerde önemli değil bence