Rabissk @Sinem0135
Çok teşekkür ederim şöyle ben normalde çiğliye gidiyordum orda doğum yapan arkadaşlarım memnun olmadığı için kesinlikle şehir hastanesine gitmedim bebeğimde gelişim geriliği olunca perinatoloji takipli ilerlemek zorunda kaldık şehir hastanesine yönlendirdiler beni 28 ekimde yatışım yapıldı sabah dokuzdan akşam 6 ya kadar hiç bir bilgi verilmeden sadece bekledim 6 da alttan bi fitil verildi bunun düşmesini beklicez dediler düşmeyince gece 4 te fitili çektiler ondan sonra kendi sancılarım başladı gece 4 ten akşam 6 ya kadar hep 4 cm açılmam vardı ve ilerlemiyordu sancılarımın çok şiddetli olmasına rağmen ısrarla suni sancı vermediler sancıların çok yüksek açılman kendiliğinden olsun kimsenin doğumunu kolaylaştırmak için suni sancı veremeyiz dediler alttan muayene etmeyi kesinlikle bilmiyorlar sizin üzerinizde öğreniyorlar bilen ve bilmeyeni çok rahat ayırt ediyorsunuz zaten muayene somrasında asla bilgi vermeden çıkıyorlar bütün bu sancılar boyunca nst ye bağlıydım ve çok daha zor bu şekilde akşam 8 de tekrar muayenede suyum patladı ve açılma 8 cm olmuştu tam doğum başlayacakken acil sezeryan diyip sezeryana aldılar zaten bebeğim premetüre bir bebekti o kadar sancıya dayanamayacağı brlliydi o kadar acı çektirmemin bir anlamı yoktu muayeneye biraz daha geç gelseler bebeğim yaşamıyor olabilirdi çünkü bebek strese girmiş ve kalp atışları yavaşlamıştı normal doğumda çok ısrarcılar bebek ve sizin riskiniz inanın umurlarında değil sezeryanda bütün kesileri hissettim ameliyat boyunca acıdan bağırdım orada seseryan olan herkes anestezide sıkıntı olduğunu söylemişti çünkü herkes benim gibi hissetmiş o kadar yorgunluktan sonra bebeğim kan şekeri düşük doğdu ve beslenemedi o wbaygın gibiydi bebeğim onlar yüzünden küvezde kaldı anlatamadığım daha bir sürü detay var tavsiyem kesinlikle gitmemeniz hala gece rüyalarımda hastanedeyim çiğli doğum konusunda çok beğeniliyor aklınızda olsun