numix Kızlar bebişimin odasının bir duvarı böyle yeşil. Bunun üzerine tablo asmak istiyorum sizce hangisi?
Minnosaannee numix oyumu 4 lü den yana kullanıyorum ben . Çok hoş odanın rengi duvari kendiniz mi boyadınız
numix Minnosaannee Evet pinterestten bakıp yaptık eşimle 🥰 yuvarlakları da tencere kapağı ile yaptık😂 teşekkür ederim oy için ♥️
Minnosaannee numix ya çok sevimli olmuş 🥰😍Benimkiler 10 8.5 ve 3 yaşında ev yapıyoruz çocuk odasına gider mi acaba böyle bisey
numix Minnosaannee Gider tabi kii kızlara da genelde bej tonları yapıyorlar çok hoşuma gidiyor. Bizim ki erkek olduğu için yeşil tercih ettim. Çıtalama da yapabilirsiniz ☺️
Minnosaannee numix hani artık ergen olucak ya abiler o yüzden tereddüt ettim. 3 de erkek bu arada .yeşilin bu tonuna bayıldım
numix Minnosaannee Çıtalama da güzel olur hazır paneller satılıyor trendyol’da onları duvara yapıştırıp üzerine boya yapabilirsiniz
Minnosaannee numix son olarak yuvarlakları çizerken kapak kullandınız ya hani fırçanın çok ince uçlu minimal olması gerekiyor değil mi nasıl fırça kullandınız
numix Minnosaannee Kapakları çizerken ilk kurşun kalemle çizdim, sonra da boyacıda satılan ince uçlu fırçadan aldım. Makyaj fırçası gibi. Onunla da üzerinden geçip boyadım 🥰