YagmurDaskn Milos Canım benim Kaynanam pembe soğanlar var ya onlarla yaptı. Sadece kabuklarını kaynattı. Ben soğanın içini de koy dedim yok sadece kabuklarını içeceksin dedi. Tamam dedim. İki gün aç karnına içtim ertesi ay hamile kaldım 😂 5 ay denedim olmadı soğan kabuğu içtim iki gün aç karnına bir bardak. Hemen hamile kaldım
Aysktr Milos sabah ve öğle öneriliyor ama genelde sabah akşam daha makul oluyor galiba her seferinde soğanı taze olarak 4 e böl 1,5 su bardağı kaynamış suya at 5 7 dakika kaynat su sarımtırak bir renk olacak aç karına ılık olarak iç
aylaacetin Milos günlük her seferinde taze olarak içmen gerekiyo canım kuru soğanın kabuğu açık kahverenkli olanından yapıyosun mor veya kırmızı soğan olmuyo. 1 soğanı 4e bölüyosun 2 bardak suda 5 dk kaynatıyosun ve ılıyınca aç karnına içiyosun sabah ve akşam olmak üzere 15 gün boyunca. Rabbim şifa versin bende soğan suyu sayesinde hamile kalabildim
YagmurDaskn Milos Akşamdan yap. Önce soğan kabuklarını sudan geçir çamuru kalmasın. Çok yıkama ama. Sonra al demliğe iki ya da üç soğan kullan. Azıcık su koy üstüne kaynat. Kaynayınca altını kapat. Demlenir o sabaha kadar. Sabah azıcık ısıtıp iç. Allah’ın izinliyle olur. İçerken de niyet et hamileliğe. Dua et ☺️
Pembepanter Milos ben bu soğanın turuncu gibi kırmızı gibi olan kabuğunu adetin erken gelmesi için yapıldığını biliyordum Hamilelik için ilk defa duydum Allah isteyen bekleyen herkese nasip eder inşallah🙏💕
Deletedmom2232 Milos kesinlikle soğanın kendisiyle kaynatman gerekiyor aç karnına sabah akşam içiceksin içme suyunu kaynatıp içine soğanı atacaksın beşk da öyle kaynatacaksın kaynatmadan soğanın ilk kabuğunu soyman yeterli. Ne ılık ne sıcak olacak içince haf terletecek. Bu detayları uygularsan tam anlamıyla yapmış olursın. Soğan sarı turuncu kabuklu olacak. ibrahim Saraçoğlu tarifi bu.
YagmurDaskn Deletedmom2232 Ben anlamam zaten Kaynanam öyle yap dedi ben de o dediyse vardır bi bildiği deyip içtim hiç bişey de olmadı.
Milos Deletedmom2232 simdi yaptim 1 bardak içtim kalanini sabah ac karnina icsem o kadar beklese sorun olur mu
kubb Milos olmuyor canım her seferinde yenisini yapman gerekiyor. cünkü soğan bakterileri cekiyor ve fermente olup yapısı bozuluyor. yararı oldun derken zararlı yaparsın
Deletedmom2232 Milos yani taze taze içsen daha iyi canım doktor öyle dedi. Sıcak olması gerek soğuk içme ama
Mevaninannesiii Milos bi faydam olmuşsa ne mutlu bana canım. Rabbm hayırlısıyla gönlündekini nasip etsn 🤗
Fatmaa123 Milos canım iltahabın varsa bi doktora git iltahap söktürücü ilaclar veriyo bu ilacları kullanırken 1 hafta iliskiye girmiyosun .ben kulladım sonra hamile kalmışım hemen Rabbim isteyen herkese nasip etsin