Melisa2907 Ilk gebeliğim ve oldukça tecrübesizim sanırım birazda panik birisiyim. Bir anda kasıklarıma saplanana adet sancısı gibi bir sancı oldu ve 1-2 dakika sonra kayboldu. Acaba normal midir?
ceren-123 Melisa2907 bende 26+2 yim dün doktora sordum yürüyünce baskı ağrı oluyor benimde normal dedi ,ama sizde danışın isterseniz 🌸
Nurak Melisa2907 idrar yolu enfeksoyonu varmı dıye baktırın bende de sancı oluyodu antibiyotik basladık maalesef
Melisa2907 ceren-123 çok teşekkür ederim. Birfen yatarken adet sancısı gibi karnıma girdiğinde endişelendim ama şuan iyiyim çok şükür 🙏🏻
Semamamy Haftaligiz bizde normal karsiliyorum cunku hem rahim büyüyor hem bebek büyüyor baskı oluyor ister istemez , önemli olan uzun sürmemesi agrinin ve kanama olmamasi . Bende agirlistigimin farkindayim o yuzden bazen bendede kasik agrisi oluyor canimm
Melisa2907 Semamamy evet bende hemen onu kontrol ettim çok şükür kanama vs yok. 🙏🏻 demek kk benimde öyle oldu bi anlık 🫶🏻
Melisa2907 Semamamy vallahi öyle ben biraz pimpirikliyim herhalde 🥹 birde bikac kere kaybetme korkusu yaşayınca tetikliyor sanırım. 🫶🏻🙏🏻