seyma0661 babyiscoming_ 68.5 ile hamile kaldım bide pcos var bende zor kilo veriyorum insallah doğuma max 79 ile girerim 🤣
babyiscoming_ seyma0661 ay inşallahh ya bende doğumdan sonra sıkı bir diyete gireceğim inşallah veririz bebeklerimiz sağlıklı olsunda👼🏻😍
Mrvsmt2502 babyiscoming_ ilk gebeliğimde 18 kilo aldım herkes iki canlısın ye diyordu. Şimdi 3 aylık gebeyim hiç almadım bu sefer dikkat ediyorum
Mrvsmt2502 babyiscoming_ beni çok zorlamıştı kilo zaten gebelik riniti vardı kilodan ekstra nefessiz kalıyordum birde dizlerim bile ağrıyprdu talımıyordu artık.
babyiscoming_ Mrvsmt2502 beni gören hiç kilo almamışsın diyor kilo benim vücudumda fazla göze batmıyor ama tartıya çıkınca her şey belli maalesef doğumdan sonra sıkı bir diyete gireceğim o zamanda süt olmaz yemezsen derler😂
gunom 21+4 toplam 5 kilo aldım. Normalde 17 haftaya kadar sadecee 3 kilo almıştım. Ama demir ve kan ilacına başlayınca hızlı almaya başladığımı fark ettim bu yüzden 1 haftadır dikkat etmeye başladım. İnşallah son aya kadar dikkat edebilirim hayırlısı 🙂
Jasmine2426 gunom demiri aç karnına alın yemekten yada kahvaltıdan 1 saat önce tok alınca kilo yapıyormuş
gunom Jasmine2426 aç karnina çok kötü oluyorum. Zaten doktoruma gidince soyluycem başka markasını yazsın bu ilaçlar beni mad ediyor çarpıntı yapıyor ustelik