Zhrafth 2 hafta önce bak burda net pipi erkek dedi dr dün başka dr kız dedi napcam artık bilmiyorum 🤷🏻♀️ bebek dogunca ögrenicem sanırım bir kaç gün sonra 27 haftalık olcaz 😂 yaşayan var mı böyle şeyler arkadaşlar
kindacute Zhrafth yani haftanız küçük olsa klitoris ile karışmış diyeceğim ama bebeğiniz de büyümüş. Detaylıda ne denmişti cinsiyetine, o bölgelerden görüntü alabilmişler miydi
TKumsall Zhrafth ben dogumhanedeyken benden sonra gelenlerden biri erkek bekliyormuş erkek demisler doğuma girdi baba kapida bekliyormuş kız bebek getirilince bakmamış hemşire sizin diyince adamda şaşırmış 😅 bazen bebisler de göstermiyor cihazlardan da anlaşılmadığı oluyor sağlıkla gelsin
Zhrafth Wolf13 devlet hastanesinde ultrason görüntüsü vermiyorlar maalesef 🥲 detaylıya da girdim göremediğini söylemişti
Wolf13 Bana da yuzde 50-60 erkek dedi , pipisi görünüyor gördüm , doktor yinede net konusmadi bilemedim bende tereddüteyim
Zhrafth Wolf13 bana yüzde de vermiyorlar kesin erkek veya kesin kız demiyor bu da da demedi sadece kız dedi ama 2 hafta önce çok net bak burda bacak arası dolu dedi ve gösterdi şuan kız dedi anlamadım 🤷🏻♀️
kindacute Zhrafth yani biraz unisex ürünler alacaksınız mecbur başlangıç için. Her ihtimale hazırlıklı olmakta fayda var. Benim de ilk zamanlar kesin konuşamadı doktorum bebeğim kendini hiç göstermedi çünkü. Detaylıya kadar cinsiyeti kesin değil olarak düşündüm hep. Hala bile doğumda şok yaşayan aileler aklıma geliyor tam kesin emin olmasam mı diye geçiyor içimden 😄😄
Zhrafth TKumsall evet herşey olabilir bence kendimi ona hazırladım artık çünkü erkek diye gösterdiğinde küçük bişey de değildi 24 haftalık bebek yani
Zhrafth Wolf13 olabilir benim gittiğim hastane şehir hastanesi sürekli aynı dr takipli olmuyorsun farklı farklı oluyor birisi veririse 5 i vermiyor