Nebosyrgnr Feyza07 canım normal bi durum, o haftalar da bende de gece bulantı oluyordu çok zorluyordu beni ama şuan 15 haftalığım geçti çok şükür 😊
Senaagnsdvc Feyza07 ah keşke sadece akşam yada sadece sabah olsa 13 haftalık hamileyim 5. Haftadan beri günün her saati hatta gece bile uykumdan uyanıp mide bulantısı çekiyorum. Su içince bile çıkartıyordum. Serum taktırdım o çok iyi geldi ama 3 gün sonra tekrar başladı 🤢🤢
Aase Feyza07 aynen ben de gece 4 de 5 de cok uyandim..cok zor ya ama bi kac gundur rahatim..sabretmekten baska yapacak bi sey yok malesef..mide o saatlerde bosalinca basliyo..sabah yine oluyor..zor da olsa bi kac lokma yemek rahatlatiyor bi nebze..Allah ins tez zamanda kurtarir
Pelinizm Feyza07 Ahhh ahhh bende başlarda bulantıdan çok çektim canım Allah yardımcın olsun... Gece bulunmasının sebebi midenin boş olmasındandır muhtemelen mideni boş tutmamaya çalış beyaz leblebi, çubuk kraker , ayva falan ye yatmadan inş iyi gelecektir 🌸
Aase Feyza07 benim midemi yoğurt, gevrek, bulgur pilavi biraz rahatlatiyordu..bi de su icilmiyor ama sade soda az az da olsa icilebiliyor.bi dene isterse n
Pelinizm Feyza07 Tühh yaa doktorum bana bulantı azaltıcı folik asit yazmıştı adı premesis o iyi geldi çöm zorlanırsam da zofer var kuvvetli bi bulantı azaltıcı onu önerdi ama içmedim onu🙄Başka da bişy gelmiyor aklıma canım ama gerçekten ilk üç aydan sonra azalıyor sabret 🙄
Mellek Feyza07 benimde sabahları bi şey yok ama aksamdan mahvoluyorum ve aşırı kusuyorum akşamları 12 haftalık oldu geçer diye bekliyorum insallah sabredicez