Balkan77 Kızlar öğrenince yazın bende merak ediyorum doğru çıkacakmı ☺️ rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah 💕
Kubraabay Balkan77 benimki tutunca kesin inandım ya tutuyor cidden bu kan yenileme🙏🏻 tutmayan hiç görmedim
Balkan77 Kubraabay evet tatlım genellikle tutuyor bende kendi hamileliğimi böyle hesapladım oğluşumu ☺️
Hamzaft Balkan77 eşimin doğum tarihi biraz sıkıntılı o farkeder mi ya kayınvalidem 15 ocak diyor şu gün doğdun diyor 1989 senesi 15 ocağa gidiyoruz o güne denk gelmiyor gün mü sayısı mı yalnış bilemiyoruz😂 10 ve 15 ocak arası bir gün ama hangisi😂
AselM Balkan77 doktor erkek dedi ama değişir mi bilmiyorum sağlıklı olsun da 13+3 teyiz cevap verirseniz sevinirim 🌸🙏🏻
Balkan77 AselM iki kere hesapladım saydım kız çıkıyor takdiri ilahi ☺️ kesin doğru demiyorum ama genellikle doğru çıkıyor canım
AselM Balkan77 Ay inşallah ya bi oğlum var kızım olsun istiyorum değişme ihtimali var mı ilerki haftalarda 😕
isimsizdir Kubraabay Benm 07.03.2003 Eşim 21.08.1997 kimlikte ama kaynana 07.03.1997 diyor Cinsiyet belli bu arada
Balkan77 AselM ablamın kızı doğana kadar erkek biliyorduk ☺️ taki 8. Aya kadar düşün hayatta her şey olabilir doktorlarda yanılıyor bazen rabbim gönlüne göre verir inşallah kuzum