mcansu [silindi] 19+1 olduk 🩷 Kocamı nöbete gönderdim hep beraber kahvaltı yaptık oğlum odasında oynuyor bende kahvaltı masasında oturdum keyif modu çay içiyorum 😁
Zeynepgmsbs61 [silindi] 19+2 olduk, bebeğim cok haraketli 😅 bel ağrılarım oluyordu o geçti simdi baş ağrılarım çok var🥹
danla2711 [silindi] merhabaa 9+2 ile miniğimle ben aranıza katılıyoruz 🥰 çok şükür bulantısız geçiriyorum sanırım önceden hassas mide olduğum için bu bana hamilelikte verilen bir hediye😂 kız hissediyorum 1 ay sonra öğreniriz diye düşünüyorum hayırlısı inşallah♥️ aranızda cinsiyeti erken öğrenen oldu mu?
Gebe_hazl Haftadayız🙏 ben iyiyim ama bebeğin hareketlerinde azalma var gibi🥹 pazartesi kontrolüm var o güne kadar tedirgin olucağım biraz🌸
[silindi] Gebe_hazl rabbim iyilik versin,kendini sıkıntıya düşürme. İyi düşün ki iyi olsun canım benim 😌
Nessee34 İyi diyelim iyi olalım 10+6 olduk bulantı kusma gece uykusuzluk ustune grıp oldum dun ılk defa açım diye agladım 😂😂
gunom 21+4 günlüğüz yani 5 aylığız şükür iyiyiz elhamdülillah mide bulantım eskiye göre azaldı ama hala az da olsa var. Etten aşırı tiksiniyordum şuan şükür yavaş yavaş geçiyor çok şükür 🤲🏻💜
Sara_bebek gunom bende sizin gibiydim 3 ay agzima et surmedim cinsiyetiniz nedir acaba? Bizde erkek kizimda hic oyle birsey yaşamadim her sey yiyordum mide bulantisida beni cok yordu şükür 2 hafta falan once geçip gitti şimdi 16+4 haftaligiz
crescent___ Herkesin süreci çok çok güzel geçsin inşallah, 21+3 olmuşuz. Çok fazla karın sertleşmesi yaşıyorum, dünde temizlik yaptım sanırım zorladım bıçak batması ağrım var. Gece de uyutmadı ufaklık nereye dönsem vurdu sanki :)
gunom crescent___ canım aramızda bir gün var bizde 21+4 günlüğüz bende temizlikçi yapınca belim aşırı ağrıyor o gün uyumak zor oluyor bende temizliği bir güne yayiyorum ve hergun bir yeri yapmaya çalışıyorum ki fazla yorumlayın diye dikkat et kendine. Amin inşallah seninde çok güzel geçsin sürecin
crescent___ [silindi] canım ailem misafirliğe gelmeye karar vermişler :) biraz emrivaki severler, yatılıda olunca mecbur yaptım yoksa haklısınız dikkat etmek lazım
crescent___ gunom teşekkür ederimm sizde kendinize dikkat edin yormayın, peki bu sertleşme olayı da var mı?
gunom Sara_bebek cinsiyetin malesef daha bilmiyorum inşallah pazartesi günü nasipse öğrenicem detaylıda bende erkek olduğunu düşünüyorum kızımda herşeyi yiyordum. Ama bu gebeliğimde 1 2 haftadır et yemeye başladım daha. Hayırlısı yinede 🤲🏻🥰
gunom Sara_bebek ne güzel sizin erken geçmiş benim 19 20 haftayı buldu et tiksinmem. Şuan 21+4 günlüğüz a
Esrakzly Sara_bebek bende eti 3 ay ağzıma sürmedim ama şimdi yeni yemeye başladım lahmacun yada cok koyunca yemiyorum bebegim kız
Sara_bebek Esrakzly ben kizimda oyle olmadigim icin sandimki sadece erkek hamileliginde oyle oluyormuş demek ki bünyeyle alaykaliymiş
Aleyna1100 39+0 olduk bugüün kızımın gelmeye daha niyeti yok ağrılarım çoğaldı beklemedeyiz öylee 🤦🏻♀️
Esrakzly Sara_bebek aynen bazı hurafeler tuttu bazıları tutmadı cin takvimi kan testi falan tuttu yaygın bir karnim var ilk basta cok ekşi yedim sonraları karışık yemeye başladım