Ben aktif ve zayıf biriydim hamile kaldığımda ama sahilde yürümekte çok zorlanıyordum ilk zamanlar, ama herkes farklı, doktora sormak en iyisi bir de kendini ölç enerjin yüksek olduğu zamanda yürümek iyi geliyorsa yürü, birde kalori takibi yapmak en önemlisi bence, gerçekten 7. Aya kadar ekstra bir şey yemesine gerek yok annenin, ama insan herşeyden yiyeyim yoğurt salata ceviz balık yumurta derken fazlaya kaçabiliyoruz, mesela tahinde magnezyum var diye doktora yediğimden bahsettim, sadece bir kaşık ye çok yağlıdır tahin dedi, yani kilo kontrolü için az öz gerekli şeyler yemek lazım belki bir diyetisyene bile danışılabilir, keten tohumu mesela, salatalara çörek otu atıyordum, ben de kabız olurım diye korkuyordum. Çünkü hamilelikten önce demir ilacı kullanıyordum beni etkilemişti, o yuzden hamilelik boyunca her gün salata yemeye çalıştım bana en iyi gelen şey salata oldu hem bagırsaklarıma hem de vitaminler açısından sonra acıktıkça kuru üzüm yedim mesela ya da çiğ havuç çiğ kırmızı biber yedim hem tok tutuyor sebseler hem de lifli,