Smsn6620 Merhaba kızlar transferin 6. Sabahı erken gebelik testi yapsam çıkar mı negatif çıkar diye çok korkuyorum ama sabredemiyorum da bu üçüncü transferim.
Kokusuburnumda Smsn6620 merhabalar ben 7. Gün sabah yapmıştım ve çok silik şekilde öğrenmiştim bence 1 gün daha bekleyin boşuna üzülmeyin. Kaçıncı gün transferi bu arada 3. Günse yarında çıkmaz 5. Gün transferiyse yarın çıkar 🥰
Mrvsmt2502 Smsn6620 transfer dönemi kullanılan ilaçlarda beta bulunuyor yani yaparsanız büyük ihtimalle pozitif görürsünüz ama bu ilaçların etkisiyle olabilir 14. Gün yapın diyor doktorlar bu yüzden
Festinalente Smsn6620 Merhaba! Ben de 8.gün yapmıştım erken gebelik testi daha iyi olur onda bile silik çıkmıştı
Smsn6620 Kokusuburnumda merhaba beşinci gün transferi. O zaman kanda belli olabilir. Sizin adınıza çok sevindim darısı başıma ♥️♥️
Kokusuburnumda Smsn6620 bence kan vermeyin test gününüzü bekleyin çünkü erken verdiğinizde de 2 günde bir takip etmek gerekiyor ben doktorun dediği tarihte vermiştim kanı ☺️
Kokusuburnumda Teşekkür ederim bu arada rabbim isteyen herkese en güzel zamanda nasip etsin inşallah 🙏🏻
Smsn6620 https://share.icloud.com/photos/001G-SHOynSuRJebFNZmKrH2g Hanımlar merhaba dayanamadım erken gebelik testi yaptım sanki silik bi çizgi var mı yoksa ben mi öyle görmek istiyorum bakar mısınız6. Gün transferimin 5. Gün embriyosu
Zehra_arsln Smsn6620 inşallah hamilesindir canım bende gördüm silik çok az görünüyor inşallah hayırlısı olur
Ysmnpmk Smsn6620 bariz var canım hayırlı olsun🩷bende transfer gününü sayarak 8.gun yapmıştım 5.gun embriyosuydu çıkmıştı hemen şimdi doğuma günler sayıyoruz darısı başınıza inşallah 🤲💕