Ngsngetnsgng Babamla aramaz iyi değil üç dört aydır annnemlere gidip gelemiyorum kızımı çok özlemiş annem gelecek normalde bize gelip gitmezler çok üç yıldır evliyim en fazla 5 defa gelmişlerdir hep biz giderdik kayınvalidem le beraber oturuyorum alt üst geldiğinde onalrda hep burda olduğu için rahat edemiyordu hep biz gidiyorduk üç dört aydır babamla aramız kötü olunca bizde gitmez olduk ama sürekli telefonda görüştük bize geleceğini söyledi bir kahve içerim çok durdurmaz baban dedi ama bir çay içeriz yine gün tabağı gibi de birşey olabilir güzel ağırlamak isterim neler yapabilirim fikir verir misiniz mutfakta vakit geçirmeyi yeni şeyler denemeyi severim ama saat 10 gibi gelecek 11 12 gibii geri gidecekmiş
Femay Ngsngetnsgng ay Rus salatası da çok güzel olur canım çekti 😅 sütlü tatlı olabilir supangle ya da yalancı tavuk göğsü vs. Bide börek oh miss. Hem basit hem çeşitli 💕
Wolf13 Bence kısır yap , triliçe yapabilirsin tatlı olarak, bir çeşit kurabiye , sarman varsa da koyabilirsin, birde hamur işi poğaça gibi tabak yapabilirsin.. kahvenin yanına da çikolata çerez koyabilirsin
Ngsngetnsgng Femay Rus salatası için malzemem yok ama diğerlerinden yapabilirim çok ani oldu biraz önce arayıp dedi geleceğini mutfak alışverişi için market pazar görmedim henüz ama evdekilerle birseyelr yapmaya çalışıyorm
secondmylife Kısır yada mercimek köftesi Patates salatası Yoğurtlu erişte üzerine tereyağlı ceviz kavurup koyabilirsin Arpa şehriye salatası olabilir mısırlı Havuçlu cevizli tarçınlı kek Dereotlu poğaça
Uykusuzz_koala En güzeli kahvaltı aşkım. Güzel kahvaltılıklarını diz yanına da ne yaparsan işte çayını bol demle en güzel sohbet yeri kahvaltıdır. Baban gelecek mi anlamadım kuzu inşallah gelir. Gelirse öp kokla uzak durma o affeder hemen. Senin içinde pişmanlık kalmasın
Ngsngetnsgng Uykusuzz_koala affedecek olan biziz çekip gitti evden bir anda hiçbir şey yokken intihar mesajı paylaştı gittim buldum hamileyim dememe rağmen tekme attı yumrukladı sadece kendisini tutup arabaya bindirmek istediğim için eşimde kuzenimde herkes vardı aylarca yoktu ortada hacizlik olmuş bir sürü borç yapmış 150 bin borcunu kapattım bizimle konuşmuyor şuan 5 kardeşiz ikisi hala onlarla yaşıyor ecde düşman kesildi onlara o evden gittiği zaman defalarca bıçakla saldırmaya kalktı herkese silahla kapıya dayandı bu saatten sonra öyle bir adamla işim olmaz gelmesini de isterdim ama yapacak bir şey yok bn onun yüzünden hala düşük tehlikesi yaşıyorum 4 aylık olacak üç dört gün sonra hala kanamam var Allah ıslah etsin bizden uzak olsun başka birşey istemiyorum