Bebisiminannesii Ebruuuliiiiiii devlet hastanesinde epidural var mi? Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize bikac saat içinde bir avazda doğuralim insallah😀 kac haftaliksiniz? Biz 20 :)
Ebruuuliiiiiii Bebisiminannesii bilmıyorum vallaa hic bir fikrim yok ama devlette yoktu belkide bide bu özellerde epidural ekstra ücretli mi ben şuan 32. Haftamdayım çarşamba kontrolüm var oğlum 3 yaşında kız bebeğe hamıleyim adı inci Meyra olacak inşallah 🌸
Bebisiminannesii Zg99 evet sorun, ben de daha konuşmadım dogumu, ozel e gidiyorum. Bende sezeryan yaparlar diye korkuyorum gittiğim hastanede kime sorsam sezeryan. Hayırlısı bakalım :)
Ebruuuliiiiiii Bebisiminannesii ilk gebelik değilse zorunda kalmadıkça kabul etmeyin bekleyin istemiyorsanız sezeryan
Bebisiminannesii Ebruuuliiiiiii sağlıkla gelsin insallah. Ekstra ücret istiyorlar epidural e diye biliyorum 3000 tl bizim burda sanirim , bence değer yani zaten bi suru paradan çıkıyoruz
Zg99 Ebruuuliiiiiii 37+0 haftalığız. Bulunduğum yerde devlet hastanesinde sıra bulmakta zorlandım öncelikle sonra tek dr olduğu için hastanede problem oldu yoğunluktan o şekilde özel hastane takipliyim 🌸