penceresimi Aysel4497 konakta Remzi erene gidiyorum çok memnunum bir iki doktor değiştim ona gidene kadar bu doktoru çevremden çok duydum arkadaşlarımdan ve sağlıkocağında ki ebeden. Özellikle normal doğum istiyorsan tavsiye ederim
Aysel4497 Sinemtzr özelde gittigınız bir doktor var mı?Bülent şenere gittim yatmamla kalkmam bir oldu hızlıca bakıp gectı ve anlam veremedım ne kılosu ne haftası 😢
Burcuakyldz Sinemtzr içini lzi karartmak istemem am ben hic memnun kalmadım endisine soeu sorarak cevap bulmaya çalıştım yaşadığım duruma bi ultrasonla bile bakmadı kist olabilirde olmayabilir de gec donellenme olabilirde olmayabilirde gibi usluplarla konuşan bi doktor.
Sinemtzr Aysel4497 Aaa bilmem o doktor biraz aceleci ben sirf arastirmada yapmak istedigim icin o doktora gidiyorum günay duman var dogumevinde bide onu dene. Beyhekimde, metin Mutlu beye Gidiyordum canim ben maddiyatdan dolayi devlete dondum o doktorum cok ilgiliydi kendi ozel klinigide var . Hafta sonlari acik .
Burcuakyldz Aysel4497 özel düşünüyorsan konakta sedat umur u tavsiye ederim ☺ bi cok arkadaşım memnun ☺
Aysel4497 Sinemtzr arastırmada serdar çimene gittim bikaç kez ondan memnun kaldım ama normal dogumda ani bir durumda kım nöbetcıyse o gırıyor dedıler doguma haa bıde dogumevıne gönderiyorlarmıs ne kadar dogru bılemıyorum canım senın normal mı sezeryan mı belli mi pekı?
Sinemtzr Aysel4497 normal canim benim bakiyim nolcak, bende iyice strese girdim. 40 haftam cuma tamamlaniyo biraz daha bekletirlerse bu sferde cocuk kilo aliyo sezaryana alirlar diye korkuyom . 😣🤕 Yada ne bilim icerde tuvetini yaparda yer diye endiseliyim 😣
Aysel4497 Sinemtzr ayy Allah acı yasatmasın hayırlısıyla kucagına al inş canımm dualarım seninle ıyı haberlerını beklıyoruz
Aysel4497 Burcuakyldz devlette denk gelebilirse doguma gırıyor onun dısında kım varsa o gırıyormus sezeryana da normal doguma zaten ebelerle asıstanlar hep bırlıkte dıyorlar ne kadar dogru bılınmıyor gercı
Aysel4497 Burcuakyldz buna cevap vermıstım bir önceki msjımda😊devlet hastanesınde gıttıgımz doktorlara dogumda denk gelemıyoruz dıye
Sedda5441 Benim ablamların ikiside resmî beye gitti kendi muayenenesi var inanılmaz mükemmel bir doktor
Sedda5441 Aysel4497 ben keşke Sakarya da yaşasam da ona gitsem diyorum hamileyim şuan ben istanbuldayım gözünüz kapalı gidin olmadı sürekli doktor doktor gezin zaten remzi beye gittikten sonra başka doktora gitmeye gerek duymazsınız aklınız da kalmasın hepsini gezin ben 3 aylık hamileyim şuan hepsini geziyorum içime hangisi sinerse
Aysel4497 Sedda5441 inanın ben de öle yapıyorum hepsıne bir gözüküyorum bakalm bı remzı beye gıtmedım ona da göruneyım😊
Elifacar Özele ilknur gezgin kuşçuya gidiyodum devlete de günay duman derim çok iyi bi doktor günüm dolduğu için musa yılmaza randevu aldm nasıl biri hiç gitmedim gittinizmi hiç
Aysel4497 Elifacar gününüz dolduysa bılgınız olsun aksam 5ten sonra arastırma hastanesı alıyor hamılelerı yani doktorunuz ordaysa randevuyla ugrasmanıza gerek yok tesadufen orda bır bayan sorunca ben de merak edıp sormustum😊
Aysel4497 Elifacar dediğiniz doktorlara gıtmedım serdar çimene gıttım ve gayet ilgili bir doktor arastırmada olup okadar ılgılısını gormedım bır de bulent senere gıttım memnun kalmadım toplasanız ıcerde ılac yazması falan 4dkyı gecmezdı belkı bana ole denk geldı bılemıyorum ama arastırmada serdar çimen cocuk sahıbı olamayan bır akrabımz vardı bır doktordan bahsetmıstı özeldeymıs düzcede onun sayesınde hamileyım falan adı ne deyınce benım gıttıgım doktorun cıkması da benı serdar beye daha da guvenmemı sagladı