mlisaclbi Doğumu devlette yapmak isteyen veya bu şekilde düşünen var mı aranızda kızlar ne düşünüyorsunuz, Bilkent şehir hastanesinde doğum tecrübesi olan var mı cevaplarsanız çok sevinirim
Gamze_gamze mlisaclbi Ben en başından beri devlet takipliyim. Doğumumu da devlette yapacağım Allah nasip ederse
gezentianne mlisaclbi Yeni doğan çetesinde aslında adı geçem büyük devlet hastaneleri var en bilineni istanbulda çam sakura :) Twitterda o kdar cok yazan olmştu ki devlete ait diye haberlerde üstünü kapattılar. Ben de devlete güvenmiyorum A sınıfı özel bir hastanede doğum yapacağım
mlisaclbi Elvygt56 çoğu kişi artık özele güvenmiyor gerçekten, ad salmış köklü özeller falan belki tamam ama onlarda çok pahalı hastaneler olunca iş bu sefer tıkanıyor
Kubrakaraduman Ben nedense özel hastanelerin sezeryan yanlısı olduğunu düşünüyorum baştan beri(genel anlamda söylüyorum tabiki özellerde de istisna doktorlar vardır) o yüzden hep devlete gittim devlette olacak doğumda İnşallah bide bu olaylardan sonra iyice tedirgin oldum bende
Minik1tirtil gezentianne bende devletteki doktorlarında iş birliği içerisinde olduğunu bebekleri özel hastanelere sevk ettiklerini okudum maalesef kime güveneceğimizi şaşırdık
Cananpmk mlisaclbi ilk doğumum çam sakurada oldu ve beslenme sıkıntısı ile yoğum bakıma aldılar çok değil 2022 yılında ve bebeğimi bana göstermediler eşimin ve ailemin ısrarı sonucu sadece resimlerini çekip gösterdiler bize sonrasında sürekli baskı yaptık 4.günün sonunda bebeğimi çıkarttılar ve bebeğim sarılık olmuştu anlayamıyorum bu çocuk orada nasıl sarılık oluyo tamam sütün yetersizdi ama mama veriyolardı söylediklerine göre Gelelim şuanki durumda hangi hastaneye gedeceğimi bilmiyorum gittiğim hastane kapatıldı şuan araştırıyorum henüz bulamadım
Minik06 Devlet hastanesi dediğiniz hastanelerde devlete ait değil hepsi özelleştirildi yap işlet devret.. Ben hiçbirine güvenmiyorum