ikibaloglanannesi Oğlumun adı Kutay🧸 Şu an ikinciye hamileyim 14 haftalık 10 gün sonra belli olacak erkek olursa Kubilay kız olursa Ayza koyacağız🧸
Girlmom CanNurdan Benim kızımın adı dünya oğlum olacak uzay düşündük sonrada dalga geçer mi arkadaşları diye düşündük cihanın isminin anlamı da dünya oda olabilir mi çok kararsızız fikir ve öneriye açığız 😅🤩
Handemhmt Girlmom Bana 12. Haftada erkek demişlerdi kızım var 3 yaşında adı Asya erkek olucak denince de ona Atlas koyucaktık ama hanımefendi 15. Haftada kıza döndü bir oğlum olsaydı kesinlikle Atlas koyardım belki size fikir olur ❤️
CanNurdan 33htckbr neden Ayşe değil de Aişe merak ettiğim için soruyorum adlarıyla yaşasın kuzucuklar
NurZenkin CanNurdan ilk kızımın adı Yağmur 1 buçuk ay sonra kardeşi doğacak Rüya koymayı düşünüyoruz.
CanNurdan NurZenkin oy kuzucuklar 😍 Yağmur kuş nasıl yaramaz mı 😂 isimler karaktere etki ediyor ya ondan soruyorum. Oğluşum çok hareketli ama genel anlamda uslu bir çocuk. Kızımın yaramaz olmasından bir tık korkuyorum 😂
CanNurdan NurZenkin ay maşallah 😍 inşallah benim kızım da öyle olur. Kesin tuttuğunu koparsin istiyorum 🥹
NurZenkin CanNurdan bir şeyi kafaya taktiysa yapana kadar gidiyor 😂 ins kızınız da öyle olur.Bakalim benim ikinci prenses nasıl olacak?