2baby1mom_ Beyzaa6671 33+3 idrar yolu enfeksiyonu ile baş etmeye çalışıyorum ve arada karnıma adet sancısı gibi ağrı giriyor bacağıma ani kramplar giriyor bu şekilde geçiyor zaman
Beyzaa6671 2baby1mom_ Kasıklarımda ağrılarım oluyor ve ansızın giren kramplar çanta hazırlayan var mı
Simasu14 Beyzaa6671 Bende 34+1 haftaligim idraryolu enfeksiyonu çıktı. Sancılarım ve kramplarim oluyor. Yatakta dönerken bile sancı giriyor.
Mamacita_1 Beyzaa6671 34+1 bel ağrısı kasık ağrısı sancı mide yanması yorgunluk geceleri uyuyamama… böyle gidiyo
Simasu14 sudefe192 Aynıyız. Bende 34+1 oldum. Önce monorol diye bir toz ilaç verdi. Yanında antibiyotik verdi. İnanın çok su iciyorum ama enfeksiyon yinede oldum
Anne--bebi54 Kızlar arkadaşımdan bulaştı 3 aydır uyuz hastalığı yaşıyoruz eşim kızlarım ve ben 25 haftalık hamileyim 😔🥺
umycnr94 35 hfta 3 gunluguz artık gtmyor yani tükendim agirlastim içimden hiç bsy yapmak glmyor bunalıma grdim resmen bı an önce doğsun istyorum
Miniss24 Uykusuz , mide yanmalı, yatakta dönmek dahi zorlaştı 🥹 34+4 olduk çok ağırlaştım Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin🩷
EmirEdiz Bende 34+1 oldum geceleri sağıma soluma dönerken çok zorlanıyorum aşırı bel ağrım var kasılmalarım olduğu için ciger geliştirici iğne oldum bugun yaptıran var mı aranızda kızlar