Zehranurikilik Kızlar 10+3 üm hamile kalmadan önce 65 dim sadece gram farkı olmuş kilomda ama karnım eşofman giyince çıkmış gibi sizin en erken hangi hafta karnınızda hafif belirginleşme oldu
Crocus20 Zehranurikilik bu herkeste çok farklı oluyor benim hemen çıkmıyor mesela şuan 29 haftalık hamileyim ve hamile olduğum çok anlşılmıyor çok azıcık var o da göbek gibi duruyor
Seymabalkara Zehranurikilik benim de 20den sonra belli oldu. İç karın genişligine bağlı oluyor belirginleşmesi.
Ezgiserce Zehranurikilik benim 12. Hafta da çıkmaya başladı karnım şuan 16 haftalığız karnım 6-7 aylık gibi😂
Zehranurikilik Crocus20 ya bide az lavaboya çıkıyorum onun şişliği de var ama sanki karnım dışardan belirgin değil ama evde biz bildiğimiz için belirgin geliyo bize
sinem93- 18.haftada ben farkedebiliyordum bol giydiğim için anlamıyordu kimse 23 oldum şimdi yeni yeni dışardan biri anlıyor yavaş yavaş. Ama ilk haftalardaki şişlik gidiyo zamanla bol su tüketmeye çalışın.
Ezgiserce Zehranurikilik tabii ki iç karna göre değişiyor dar oluyor geniş oluyor benim dar mesela o yüzden baya karnım var şuan
mlisaclbi Zehranurikilik 18. Haftada hafif göbek çıktı ama dışardan gören bile hamile göbeği demezdi şahsen şuan 19 haftamdayım birden o hafif göbek dahada belirginleşti çok garip bir şey gerçekten, dar bişi giysem bu hamile derler yani
Zehranurikilik mlisaclbi eşim dün belirgin biraz dedi dar bişey giymiştim ama bol giyince belli olmuyo dediğin gibi gören soruyo ne zaman büyücrk karnım diyo ama evde biz fark ediyoruz hafif çıktığını