minikbebegim06 aysegulpolat121 şöyle ki kan değerlerine gebeliğin ilerleme sürecine vs bağlı olarak herkese farklı ilaçlar ve vitaminler verilebiliyor herkesin aynı şeyi aynı dozda kullanması mümkün olmayan bir şey size onu verdi acaba bana neden farklı verdi hangisi iyi diye sorgulayarak kendinizi yorarsiniz doktorunuz sizin için en iyisini biliyor ve ona göre takviye ilaç düzenlemesi yapıyordur herkesin ilaç kullanımı ve gebeliği kendine özeldir 😊
aysegulpolat121 seyma0661 kiz 6,5 haftalikken banada decavit verdi doktor baska bi doktora gittim o haftalarda onu kullandirmiyoruz ama dedi bana folik asit vermisti daha sonra imom omega verdi simdi bunlari
Kara22 aysegulpolat121 her doktorun verdiği ilaç farklıdır benim yazdigim ilaçların birisi kan birisi d vitamini birisi ise multivitamin
seyma0661 aysegulpolat121 decavitin içinde de folik asit ve ekstra vitaminler var ondan vermiş olabilir
Tugceee58 Gynoferon kan ilaxı günde 2 kere kullanıyorum bide sabah kahvaltıdan sonra ocean d vitamini kullanıyorum onun dışında yine ocean magnezyum ve multivitamin kullanıyorum şuan 7 aylık hamileyim 11. Haftadan beri kullanıyorum
aysegulpolat121 seyma0661 aynen muhtemelen ya doktordan doktora degisiyor biri onu verirken digeri onu kullanma diyor
aysegulpolat121 minikbebegim06 yalniz soyle birsey var haftaya gore ilacla ilerliyor sanki doktorum cunku ben saglik ocagi haric kadin dogumcumda kan vermiyorum kadin dogumcumda kan sonucun var mi vs sormuyor ultrosondan bebise bakiyorum haftaya gore ilerliyor ilac konusunda ondan acaba verdigi ilaclar normal mi diye dusunuyorum ister istemez☺️
minikbebegim06 aysegulpolat121 siz odaya girerken onlar bilgisayardan girip sistemden kan değerlerinizi yaptırdığınız testleri vs görüyorlar sormalarına gerek yok ki hepsi e-nabiza düşüyor 😊
AnayimBenAna_ aysegulpolat121 o zaman bence dahiliyeye gidip bi kan verin değerlerinize baktırın mesela benim d vitaminim çok düşük çıktı bana 1000 lik verdi
Tugceee58 aysegulpolat121 başta günde 1 kullanıyordum ama değerm az bişey düşük çıkmış oyuzden artık 1 tanr sabah aç içiyorum bide gece yatmadan hemen önce midem boşken içiyorum üst üste içmiyorum yani
aysegulpolat121 minikbebegim06 acaba oylemi soru isareti yani sormak lazim cunku yag oranim yuksek cikiyor misal onuda degerlendirmesi lazim sonuclarimi gormus olsa
aysegulpolat121 AnayimBenAna_ yada doktoru degistiricem saglik ocagina duzenli ayda 1 kan veriyorum sadece yag oranin yuksek cikiyor ama kadin dogumcu kan verdinmi sonucun varmi falan hic sormuyo tuhaf
AnayimBenAna_ aysegulpolat121 canım aile hekimliğinin sonuçlarıda çok güvenilir değil en iyisi dahiliyede veya kadın doğumda kan ver
minikbebegim06 aysegulpolat121 gebelik haftasına göre bize yüksek gelen degerler aslında normal olabiliyor e nabizdan gördükleri için ekstra bisey sorup kan istemiyorlar yoksa illaki kan tahlili vs görmek ister aklınıza çok takılıyorsa sorun tabii gidince ama birisi şu ilacı kullanıyor o daha iyi ben da ona geçeyim demeyin bence kafanıza göre