Tatlianneadayi0 Kızlar 27 haftalık hamileyim bel ağrılarım oluyor vajinama baskı yapıyor gibi oluyor bildiğiniz zonkluyor desem yeridir normal bu haftalarda böyle olması
Mervecnplt Tatlianneadayi0 bu haftalarda benimde adet sancısı gibi yoğun sancılarım olmuştu. Doktorumla görüştüğümde evde duramayacak kadar ağrın olduğunda hemen gelmelisin demişti. Çok şükür devam etmedi ama sizin ki çok ilerlerse ihmal etmeyin diye yazıyorum . Bebek bütüdükçe baskı yapıyor 🌸
Tatlianneadayi0 Mervecnplt teşekkür ederim , şuan biraz daha iyi gibiyim hergün gündelik işlerimi kendim yapıyorum acaba onunda etkisi olabilir mi çünkü sabah ev çektirirkende bel ağrım oldu geçene kadar uzandım geçince işime devam ettim.
Mervecnplt Tatlianneadayi0 ilk gebeliğimde son haftalarıma kadar işe gidip geliyordum 10 saat çalışıyordum. Size anlattığım ağrılarda işteyken olmuştu bence bebeğin büyüyüp rahime baskı yapmasından kaynaklanıyor çünkü sonraki haftalarda böyle bir ağrı olmamıştı siz yine yorulmadan yapın işlerinizi ne olur ne olmaz dikkat edin
Esngl29 Cnm baskı kasılma gibiyse doktoruna söyle muhtemelen magnezyum yazar ağrılarının olması normal bebeğin erkekse özellikle ama diğeri için önlem alınır bence erken doğum belirtisi de olabilir çünkü riske atma
Tatlianneadayi0 Esngl29 kasılma nasıl oluyor bilmiyorum ama baskı hissediyorum vajinamda zonklama oluyor inşallah korkulacak birşey yoktur çarşamba kontrolümüz var doktoruma söyleyeceğim
Esngl29 Tatlianneadayi0 kendini korkutma olabilecek şeyler bunlar ama söyle tabii önlem için çok iyi olur