Mrwezyn1 Klomen- çatlatma iğnesi vuruldum dün ve bugün ilişki günüydü çok afedersiniz iki defa ilişki oldu. Bir zararı olur mu hamile kalmamı zayıflatmaz umarım. Burada bir iki kişiden okumuştum iyi değil falan yazıyordu da aklıma takıldı
Meryykb01 Mrwezyn1 eğer eşinin sperm değerlerinde sorun yoksa sık ilişki önerir drler ama varsa hızlısını yakalamak ve sayıyı korumak için perhiz verirler aynı gün iki kez olması çok bişey değiştireceğini sanmam uzman değilim ama öyle olsaydı dr her gün tek sefer yapın iki üç olmasın derdi
minikbebegim06 Mrwezyn1 eşinizde sperm sorunu yoksa eğer hiçbir sıkıntı olmayacaktır bizimde hergün olmuştu
Mrwezyn1 minikbebegim06 bir sıkıntı yoktur çok şükür ikimizde de. Teşekkür ederim canım rahatlattın beni 🙏 bu gibi durumlarda insanın aklına un ufak şeyler takılıyor maalesef
minikbebegim06 Mrwezyn1 o zaman hergün ya da gün aşırı olmasında bir sorun olmaz inşallah hamile kalırsın kısa zamanda hayırlı güzel haberler alırsın 😊💐
minikbebegim06 Mrwezyn1 bir de tavsiyem lütfen erken test yapıp belirti arayip kendinizi strese sokmayın ben de aynı yoldan geçtim zor oluyor beklemek ama doğru sonuç için en az 15 gün bekle 😊
Mrwezyn1 Alyadnz33 ne bileyim bir yerde tam tersi içinde olan sağlıklı spermi de meniyle birlikte dışarı atar deyince korktum valla 🤦🏼♀️ inanın moralim yerine geldi ☺️
Mrwezyn1 minikbebegim06 yok zaten kendimi çok güzel motive ettim ve odakladım çok pozitifim.adetimi beklerim olmazsam yapacağım onun dışında yapmayacağım🥰
Alyadnz33 Mrwezyn1 yarabbi bu aklı bu konuşmayı kim yaptı ya yok içinde sağlıklı spermi disariyatacakmis zaten rahim yumurtalık gerektiği kadarını alıyor hemen ayaklarını kaldır havaya izin verme çıkmasına üst üste yapılır yanı bide yarım saat bekle ayaklar havada bak nasıl tutunuyor bebek inşallah dua edersin bana
Mrwezyn1 Alyadnz33 valla yapanı bende tanımıyorum okumuştum sadece 😃 Bende öyle yaptım yarım saat kırk dakika ayaklarım havada bekledim uzandım. İnşallah olur dediğim gibi çok umutlu ve mutluyum Allah nasip eder inşallah sizde bana dua edin. Allah’ta sizin gönlünüze göre en hayırlısını versin inşallah 🙏
Alyadnz33 Mrwezyn1 inşallah olur bide kafandan çıkar sürekli de düşünme acaba tuttumu oldumu falan yapma