Meryemld DİKKAT❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Arkadaşlar bu postu ÇİN TAKVİMİnin doğruluğunu ölçmek için açmıştım ve 100/100 doöru olduğu kanaatine geldim. Artık 100-den çok tahmin yaptığım için çok yoruldum ve sıkıldım. Güzel annelerimizin kendilerinin kendi tahminini rahatlıkla yapa bilmesi için ÇİN takviminin PÜF NOKTALARInı söylemek istiyorum🥰🥰🥰 https://www.sabah.com.tr/hesaplama-araclari/cin-takvimi-cinsiyet-hesaplama?birthdate=1991-09-29&pregnancydate=2024-10 Linkine tıklayınca zaten karşımıza çin takvimi çıkıyor❤️🩵 Orada KENDİ DOĞUM TARİHİN VE HAMİLE KALDIĞIN AY kısmının doldurulması gerek. PÜF NOKTA -> hamile kaldığın ayın doğru yazılması. Bir çok arkadaşımız oraya son adet tarihini yazıyor. Bu yalnış sonuç veriyor. Mesela diyelim benim son adet tarihim 19 ağustossa, yumurtlama günüm eylüle denk geliyor. Demekki hamile kaldığımız tarih eylül🌸 umarım anlamışsınızdır. Dilerim Allah hepinize istediğiniz erkek,kız evladı bahş etsin🌸❤️
Asli54 Meryemld teşekkür ederim sonradan gördüm ben ilk ultrason kağıdından anlıyorsunuz sandım🙂 benim minik daha kendini göstermedi 18 haftadayız bakalım ne olcak burda kız cıktı yazarım gösterirse minik kendini 🙃☺️
3prensAnnesi_ Meryemld mümkün değil zaten%50 lik ihtimal var, tutarsa doğru gerçekten deniliyor 😂 öyle olsa takvimin sahibi millet topluluk hep istediği cinsiyet çocuğa sahip olurdu değil mi, eğlencesine bakılabilir ama inanma olmamalı bence