Buraya dogum hikayesi yazmak çok şükür banada nasip oldu🤲🏻Şubatta başlayan hamilelik serüvenim 25 ekimde minigimi kucağıma alarak sona erdi çok şükür. 🥲24 ekim 38+2 haftalık hamileyken normal rutin kontrole gidiyordum. Son 1 aydır tansiyonum 13.8 yüksek çıkıyordu.gittigimde 16.8 den aşağı düşmedi ve 15.30 gibi yatışıma karar verildi.Sürekli tansiyonum ölçüp kontrol ettiler en düşük 13 çıktı ve tekrar yükseldi.En sinirimi bozan şey alttan muayene oldu 10 dakikada bir alttan muayane yapıldı. Çok fazla canım yandı normal dogum istemiyordum baştan beri ve çok korkuyordum alttan muayane yapan hemşire sen normal dogumu nasıl yapacaksın oradan bebek çıkacak normal dogumda canın daha çok yanacak dedi ve korkumu iyice körükledi moral vermek yerine.Sürekli nst ye baglıydım.gece 1 de bebegimin kalp atışı 2 kere yavaşladı hemşire doktoru arayarak acil sezaryene aldılar açıkçası işime geldi sezaryen istiyordum normal dogum hiçbir şekilde kaldıramazdım.😀Ameliyat sırasında o kadar güzel motivasyon ettiler ki sadece el hareketlerini hissettim.ve anlık çok az midem bulandı.çok rahat bir dogumdu sadece yürürken biraz zorlanıyorum dikişlerim hafif sızlıyor şuan bebegim yanımda hastahanedeyim Rabbim herkese istediği gibi bir doğum nasip etsin saglıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah.🌸🤲🏻