Ben etlik şehirdeyim 4 lü taramam trizomi 18 sanıyorum yani down dedi doktor, orta risk çıktı.
Özele sorduğumda orta diye birşey yok ya risk vardır ya yoktur dedi k ile başlayan birşey dedi altında veya üstündedir dedi birde amniyosentez yaptırmıycanıza dair imza attırırdı risk görseydi dedi. Orta kavramı devlette var dedi öyle diyorlar dedi. bu durumda ne düşünüyorsunuz 23 yaşındayım ikilim ve detaylım temiz.
Dörtlüye orta risk dedi. Kaçta kaç olduğunu hatırlamıyorum.
İkili sonrası 3lü ve 4 lü yaptırmayı da çoğu özel ve doktor önermiyor
Benim etlikteki doktorumda ilk zaman ultrasonda bebek 15 gözüktüğü için daha 16 olmamışsın eğer taramanı şimdi yaprsam soncun kötü gelir demişti. Bir hafta daha gelişsin öyle gel demişti.Bende yaptırmıştm diğer gün gene de farklı doktora acaba bu mu sebep oldu orta risk cıkmasına diye düşünüyorum
İlk hamileliğim bu. 🙏
Amniyosentez yaptırıp içim rahatlasamı diyorum yoksa ikilim iyi zaten dörtlüyüde kötü zaman da kötü psikolojiyle kötü hormonla verdim hatta bebeğin ölçümleri 15 haftalık gözükürken geriyken verdim hiç riske atmasam mı diyorum riskde orta geldi zaten yüksek değil kafam cok karışık. Sizce farklı 1-2 doktora daha dörtlü sonucumu göstersemmi?
Beslenmeden dolayı bir hafta geriden geliyordu dörtlü tarama zamanları.
Şuan bebeğim haftasınıda yakaladı
İkili taramam
1/10bin gibi güzel bi rakamdı yani
Dörtlüye orta dedi ama kaç olduğunu hatırlamyorm