kader26_ Coledan D3 yazdı doktorum ama internette araştırdığım da hamilelikte gerekli olmadıkça kullanilmamali yazıyor. Siz hangi D vitamininiz kullanıyorsunuz
Mrvsmt2502 kader26_ bana da doktor bunu yazdı 1 haftadır kullanıyorum risk olsa doktor vermezdi diye düşünüyorum
kader26_ eliff4 Google da aratınca çıkan oydu. Ben de anlamadım. Gerek görülmese doktorlar neden yazsin anlamiyorum
kader26_ Mrvsmt2502 ben de öyle düşünüyorum. Sizlere de sormak istedim kullanan var mı acaba diye ? Direkt kaşığa döküp mü içiyorsunuz, yoksa ekmekle yoğurtla mi tüketiyorsunuz
eliff4 kader26_ kaşığa damlatıp içiyorum ben bıtane bitirmiştim tekrar yazdı doktorum kan ilacı da öyle 2. kutum
kader26_ eliff4 anladım tekrar tekrar aynı ilacı yazdıysa bir sorun yok o zaman internet yanıltması. 🙏
eliff4 kader26_ aynen öyledir bencede canım birşey olduğunu düşünmüyorum ben çoğu hamilelere veriliyordur eminim ki
gmzttn Doktorum da bana bu ilacı yazdı bende ilacın kullanma talimatında bu yazıyı görünce bir tereddüte düştüm. Günde 1 defa ekmek üzerine 3 damla damlatarak kullanmamı tavsiye etti