Beyazmelekkk Kızlar sorum başlıkta şehir Hastanesi’nde sezeryan olan var mı varsa hangi Dr da oldu ? Takipli olduğumuz dr gün verip sezeryan yapıyor mu aynı ozeldeki gibi yani ? Kaçıncı haftada oldunuz ? Doğum sonrası hastane ve Dr süreci nasıl ilerliyor memnun kaldınız mı genel olarak tüm sorulara cevap ariyorjm umarım yapan biri çıkar 🙏
alpusbebek Beyazmelekkk merhaba bir hafta önce doğum yaptım Tuğrul beye takipli hastaydım günü birlikte belirledik doğumu kendisi yaptı çok memnun ayrıldım ameliyathane ekibi ve hemşireler çok iyiydi
Ebus Merhaba, ben Cuma günü yapacağım doğumdan sonra sizi bilgilendiririm. Sürekli gittiğim doktor yapacak ameliyatı, günü o verdi. Maalesef özeldeki gibi değil o konuda doktorun hastanede olma olmama durumuna göre değişiyor.
Beyazmelekkk Ebus hangi Dra gidiyordunuz ? Gün veren yani gittiginiz devamlı dr nuz yapmayacak mi ameliyatı ? Lütfen bilgilendirir mısınız doğum sonrası unutmazsiniz inşallah 🙏
Ebus Beyazmelekkk Zeynep inci ye gidiyorum günü o verdi ameliyata Zeynep hanım girecek cuma günü. Unutmam bende çokça merak ediyorum bazı şeyleri sizi anlıyorum Allah nasip ederse bilgilendiririm sizi inşallah 🙏🏻
Beyazmelekkk Ebus çok merak ediyorum şimdiden sağlıklı doğumunuz olsun inşallah güzel geçer memnun kalırsınız. Beni etiketleyerek yazarsanız görürüm mutlaka :)
Beyazmelekkk Ebus merhaba bana da Zeynep inciye sezeryan günü verildi post açmıştım sezeryan olan var mı diye . Biri yazmış da memnun kalmamış sonrasında kanaması aylarca sürmüş meğer plesanta parça parça unutulmuş ve kürtaj olmak zorunda kalmış. Sizde Zeynep inci de sezeryan oldunuz diye hatırladım da . Gözüm korktu ya siz neler yaşadınız sezeryan sonrası nasıldı yaraniz iyileşme süreciniz zor muydi ? Dr eli ağır mıydı yani veya olumsuz bisey yaşadınız mı ?
Beyazmelekkk Ebus merhaba doğumunuz gerçekleşti mi nasıl geçti sagliklisinizdir umarım hem siz hem bebeğiniz 🙏 Zeynep hoca sezeryanda nasıldı dikişi kendisi mi attı vs sonrasında ilgili mıydı genel olarak müsait zamanda ayrıntılı yazar mısınız?
Beyazmelekkk alpusbebek hastanede kac gün kaldınız eşiniz gelebildi mi ? Odada tek miydiniz ? Kaçıncı haftada aldılar sizi ?
Rabia4207 alpusbebek o alpusbebek merhaba,sezeryanda anesteziyi spinal mi yapıyorlar yoksa genel anestezi mi bir de dikiş oluyor mu yoksa yapıştırma yöntemini mi kullanıyor Tuğrul hoca
alpusbebek Beyazmelekkk hastanede iki gece kaldım üçüncü gün taburcu oldum 48 saati tamamlatiyorlar.esiniz doğumdan hemen sonra girebiliyor istediği saatte de giriyor ama uzun kalamiyor refakatçi bayan olmak zorunda odada iki kişiydik hastane kalabalık sürekli yatış geliyor tek olmak büyük şans ama perdeler çekili ayrı oda gibi oluyor 38+2 de planlı alındım genel olarak memnun kaldım sürekli ağrı kesici serum ve iğne yaptılar ilgilendiler yemekler diyet usulüydu siz yaniniza termos kahve meyve tarzı şeyler alın
Beyazmelekkk alpusbebek eşin istediği saatte girebilmesi güzel en azından günde 1 kez falan görebiliyor sanmıştım ben .peki genel olarak hiç dezavantaj yaşadığınız bişey oldu mu ? Özelde olsaydı keşke dediniz mi memnun kalmadığıniz bı durum falan ? Bende kararsızım da medstarda gidiyordum normalde ama şehir Hastanesi’nde de takipliyim . Boşa doğumu o kadar para vermesek mi diyorum .
alpusbebek Beyazmelekkk ilk dogumum özelde oldu inanın cagirmayla hemşire geldi bu kez bende dedim özele boşa para vermiycem diye şimdi iyiki diyorum zaten hastane yeni olduğu için herşey sıfır ayarında oda olsun banyo olsun tertemiz personel çok ilgili herşey saatine göre ilk memeyi tutmaya kadar sabırla yardım ediyorlar ben çok memnun kaldım yine olsa yine tercih ederim ameliyathane ekibide aynı şekilde sizi rahatlatmak için uğraşıyor espiriler sohbetler bebeğin çıktıktan sonra ki ten teması herşey güzel ilerliyor ayrıca sonta uyuştuktan sonra takılıyor hiç hissetmiyorsunuz ve yine uyuşukluk geçmeden çıkarılıyor
Beyazmelekkk alpusbebek çok iyi ya o zaman . Hep bir devlet hastanelerin karşı önyargı oluyor hani kötüdür ilgi yoktur vs diye ama şehir Hastanesi’ öyle değil bence de ya . Sonrasında toparlanmanız nasıldı peki ? Ben ilk sezeryani özelde oldum ve çok ağır geçti benim için baya zordu . 2. Sezeryandan korkuyorum o yüzden hatta ssvd mi denesem diye özele gittim birkaç kez . Ama çoğu kişi karnın kesilmis zaten birde altta ne gerek var falan diyor . Sezeryan sonrası acı beni korkutuyor . Son olarak aklıma gelmişken serhat Altınkaya gittim dün ilgilliydi memnun kaldım baya . Perinatolojiden randevu al detaylı USG yapılıyor dedi siz detaylı yaptırdınız mı şehir Hastanesi’nde eğer yaptirdiysaniz renkli mi goruyoruz ona göre özelden de randevu alacağım da ?
alpusbebek Beyazmelekkk hiç korkmayın ilk doğum gibi değil daha rahat daha kolay geçti inanın doğuma girene kadar ruh gibiydim korku endişe hepsi vardı sizi çok iyi anlıyorum ama vücut daha kolay toparlıyor ilk doğumda Süt bile üçüncü gün gelmişti 2.dogumda süt kanallari açık olduğu için anında geldi ben detayliyi eğitim araştırmada yaptırdım bilmiyorum ama şehir hastanesinin makineleri yeni olduğu için daha iyidir hiç korkmayin sağlıcakla kucağınıza alın on gün oldu bile zaman çok hızlı geçiyor ikinci gün ayaktaydim bol bol yürümeye çalışın
Ebus Beyazmelekkk merhaba anca fırsat bulabildim kusura bakmayın lütfen. Çok şükür bebeğim de bende çok iyiyiz evet ameliyata zeynep hoca girdi dikişleride kendisi yaptı ben zeynep hocanın nöbet çıkışında sezaryen oldum bir de hafta sonuna denk geldiğim için kendisi yoktu ama asistan doktorlar her gün geldi onlarda çok ilgiliydiler ben ilk doğumumu özelde yapmıştım gerek hemşireler gerek hastane olarak inanın hiç bir farkı yoktu benim için sadece odalar iki kişilik yanımızda kalanlar biraz sıkıntılıydı ama son 1 gün kaldığı için çok sorun etmedim öğrendiğim kadarıyla hasta haklarından dolayı odayı değiştirmeyi talep edebiliyormuşuz ama dediğim gibi ertesi günü çıkış yapıcağımız için uğraşmak istemedim şimdilik aklıma gelenler bunlar siz aklınıza takılan soruları yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım
alpusbebek Rabia4207 ben spinal oldum ama ameliyat başlamadan önce soruyorlar zaten korku panik atak yada ekstra durumları gözetliyorlar dikisim yapıştırma oldu tekrar hastaneye gitmeye gerek kalmadı aldırmak için
Beyazmelekkk alpusbebek Ameliyat başlamadan önce neyi soruyorlar canım benim ilk sezeryanimda ben çok zorlandım tekrar aynı anı yaşamaya cesaretim yok spinal olup ama ameliyat anında sakinleştirici vs verilir mi acaba çünkü acayip panik oldum sanki o ortama
alpusbebek Beyazmelekkk üç gün önceden EKG ve anestezi uzmaniyla görüşmeniz gerekiyor anestezi uzmanina durumu anlatırsaniz ona göre yol alıyor bana sordu spinalde sakınca var mı diye yok dedim