Meriveannesi Kızlar merhaba femara kullandım biteli 1 hafta oldu kontrole gitmedim sizce çatlamıştmıdır
Fatmanur1141 Meriveannesi ben 3 ay klomen kullandım hiç yumurtam gelişmedi. Sonra femara kullandım yumurtam büyüdü. Doktor kendiliğinden çatlar belki diye 3 gün bekledi fakat çatlamadı. Ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum ve çatladı
beyazmelegim Meriveannesi Femare çok iyi bir ilaç ultrasonda takip edilir zaten yeterince büyüdüyse kendiliğince çatlamaya başlar eğer çatlamadıysa ovitrell verir
Byzz61 Merhaba bende femera kullandım adetim 3. Gününden itibaren ama biraz adetimi uzattı bugün 8. Günüm hala devam ediyor sizde böyle bir durum oldu mu
Byzz61 Meriveannesi adet oldum adetim hala bitmedi normalde 5 6 gün sürüyordu. Ama femera kullandığım ilaç bitti
Fatmanur1141 Meriveannesi şu an çatlatma iğnesinin 11. Günündeyim. 15. Günü test yapıcam beklemedeyim ☺️ Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşallah ❤️
Fatmanur1141 Meriveannesi ara ara kasık ağrım oluyor tek belirtim bu. 3 ay öncede ovitralle olmuştum ama şiddetli göğüs ağrım olmuştu ve sonrasında adet olmuştum. Bu defa göğüs ağrım yok bu yüzden biraz umutluyum aslında. Şimdi test yaptım beklemedeyim 🙏🏻
Fatmanur1141 Meriveannesi negatif görünüyor ama çok çok hafif çizgi de var gibi. Belki de kuruma çizgisidir 😔
Cansado2021 Meriveannesi evet kullandım takıp yapılıyor 5 gün kullandım 6 gün kontrole gıttım yumurta 15 ml olmuş bugün de gittim 17 ml olmuş rahim ağzı da 9 mlm olmuş çok iyi dedi iğnesi duruma göre vuracakmış hayırlısı olsun hakkımızda
Fatmanur1141 Suneyeee21hdkmd evet ücretli. Yanlış hatırlamıyorsam 908 tl filandı. Ama bulmak için çok eczane dolaştım. Belki 50-60 eczaneye sordum zar zor 1 tane buldum. Zam geleceği için elinde olanlar da satmıyormuş bi eczacı öyle demişti ☺️