rumisam Hatceninblog yaptı Perşembe günü oldum doktorum aşırı iyi tatlı bı hanım devlet olmasına rağmen özel gibi ilgileniyor Allah ondan bin kere razı olsun çatı muayenesinden sonra anlamadığım terimler kullandı sonra süper dedi bitirdi muayeneyi 1 dk falan sürdü sormama rağmen sadece bekleyelim görelim dedi gereksiz detaylar verip panikletmiyor tarzı öyle onun ondan ısrar etmedim bende
Hatceninblog rumisam vardır o zaman bir bildikleri zorla da çatı muayenesi yaptıramam ya , hafta ileri olduğu için direk tirajdan giriş yapınca her gittiğimde farklı doktor bakıyor İyi bir sıkıntı yok diyorlar bir sonraki geliş tarihini söylüyorlar başka bir şey demiyorlar
rumisam Deniz4848 ayy çok sevindim sürünmeyen bi hamile sağlıkla bı avazda al kucağına inşallah Allah iki çocuğunuda bağışlasın misss gibi bı anne olursun inşallah 💕
Tubaaa41 rumisam 38+2 yim bende arada sancı gibi bişeyler hissediyorum ama daha net düzenli bi şey yaşamadım bebeğim kilosu biraz önde neler görcez bakalım inşallah çok bekletmez 😊
Hatceninblog Nursel_2738 Ben de sordum ne zaman yapacaksınız dedim doğum başlayınca dedi benim doktorum da çok iyiydi aslında yapmıyolar işte
Nursel_2738 Hatceninblog bi bildikleri var ve doğru olanı açılma olduktan sonra bakmakmış günü geldiğinde öyle bi yazı okumuştum ama mantığı ne bilmiyorum
rumisam Hatceninblog ben polikliniğe çıkıyorum acilden giriş yapmadım hayirla sağlıkla gelsinler inşallah💕
Hatceninblog rumisam acilden değil poliklinik kısmında triyaj var ya gebe takip diyim daha doğrusu ordan bakıyo belki her yerde faklıdır normal doktor bakmıyo artık ileri hafta olduğu için ,bakan doktorlar da doçent prof falan yazıyo kapıda tabi asistanları bakıyo bence , belki her yerde farklıdır
Sumisali_ rumisam 38+2 deyim 38+6 da doğacak kızım inşallah ve ben öyle yorgun halsizim ki ne uyuyabiliyor ne yiyip içebiliyorum ara ara gelen düzensiz sancılar bebeğin toplanması mahvediyor sağlıkla kavuşalım inşallah 🤲
rumisam Sumisali_ ayyy Allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum son haftalarin bu kadar zor olacağını bilmiyordum sağlıkla kucağına alırsın umarım çok az kalmış kavuştaya 💕
Aysegebes 38+3… Nefes darlığı, çarpıntı, mide sıkıntıları, halsizlik… sürekli hasta gibi hissediyorum. Geçmiyo zaman. Çatı olmadım daha son hafta yapcakmış doktorum… sağlıkla doğurmak normal olmak istiyorum…😭
rumisam Aysegebes hayırla tamamına erdirsin rabbim hepimiz fenalardayız bacım son haftalar bı asır gibi geçiyor dediğin gibi akmıyor zaman 🥹
Tontonunannesi Nursel_2738 bence de öyle olmalı normal zamanda alttan bakılmamalı sancın olur suyun gelir nst de sancın çıkar baksınlar o zaman benim kızımda öyle olmuştu sancımı evde çektim sonra gittim baktılar açılma var doğuma gittim herşey bir anda oldu hiç heyecan korku yaşamadım çok şükür inşaAllah yine kendi sancım gelir öyle giderim
rumisam Hatceninblog benim gittiğim şehir hastanesi bu bahsettiğin yanılmıyorsam araştırma hastanelerinde var ne olduğunu şimdi anladim isminin triyaj olduğunu bilmiyordum
Sumisali_ rumisam amin Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah az kaldı evet gerçekten son haftalar çok zor sizde sağlıkla kavuşun inşallah 🤲
Tontonunannesi rumisam 38+1olduk baya zorlanıyorum uykusuzluk kaşıntı hemen yorulma hızlı hareket edememek kafamdaki bir sürü soru işareti ama bir yandan da artık sabırsızlıkla bekliyorum kokusunu almak görmek istiyorum kızım da hamileliğimin başından beri ne zaman gelicek ne zaman sevicez görücez deyip duruyo ama bir yandan da bu günleri çok ararsın az daha dursun hissedeyim büyüsün içimde diyorum karışık duygular içindeyim ama herşeyim hazır temizliğim de bitti çok şükür ne zaman hayırlı ise o zaman gelsin
rumisam Tontonunannesi insan gerçekten özlüyor mu hamileligini ilk bebeğim benim doğsun diye sabırsızlanıyorum senin ufaklık gibi doğsun seveyim koklayıp öpeyim istiyorum 😅ben temizlik falan yapmadım eşim bı perdeleri yıkadı her şey duruyor çok zorlanıyorum ben o yüzden saldım kimsede yok yardım edecek temizleyecek edecek ailemden uzaktayım amin en hayırlı zamanda sağlıkla gelsinler💕