beautifulgirl Simqe22 benimde bebeğimin başı ve diğer ölçümleri geri bakalım bilmiyorum genetik olabiliyor. İlk kızımında başı büyük buda küçük artık hayırlısi amniyosentez oldum temiz geldi
aslhnkrts9 Simqe22 yüksek ihmalle genetik yada minyon oluşundan dolayı benim kızımın iki hafta geriden geliyordu kafası küçüktü doğdu yine küçüktü şuan 7 aylık çok şükür bi sorunu yok bizde genetik mesela benimde kafam küçük
beautifulgirl nnesliiihann geçen hafta gittim de 29+1 ölçümlerin böyleydi Fl 26+6w 50.6mm Bpd 28+1w Ac 28+0w Hc 27+6w 1165 kg
Simqe22 aslhnkrts9 doktor da öyle dedi minyon olacakmış 37 haftalık hamileyim çarşamba doğumum var 38 haftalık olacağım ne kadar küçük olabilir acaba diye düşünmeden edemiyorum kafamda canlandiramiyorum yani gelişim geriliği de dendi 2660 kilosu suanda
Mamiiiii Simqe22 Benim kızım da 37+2 de doğdu 2550 kiloydu. Baş çevresi 1 hafta geriydi sanırım. Çok küçük bir bebekti ama çok tatlıydı. Merak etmeyin önemli olan sağlıklı olması. Şuan yaşıtlarını geçti boyda kiloda
aslhnkrts9 Simqe22 korkma ben 34. Haftada doğum yaptım 2080 gr doğdu. Kızımında gelişimi çok yavaştı doğunca bol bol emzirdşim sütüm yetmediği yerde mama vermek zorunda kaldım hemen toparladı
Esmaaaa_ Ahahah benim de kontrole gittiğimde doktor baş çevresi küçük dedi. Detaylı ultrason yaptın mı dedi yok dedim. Benim de kafam küçük dedim doktora 😅 öyle mi dedi evet dedim anamın da küçük benim de dedim tamam o zaman demişti
beautifulgirl Canan2625 geçen hafta gittim de 29+1 ölçümlerin böyleydi Fl 26+6w 50.6mm Bpd 28+1w 71.3 mm Ac 28+0w 240mm Hc 27+6w 265mm
beautifulgirl Canan2625 yok ondan önce de vardı geçen hafta değil perinataloji takipliyim şu anlık bakalım . Evet canım baş HC FL boy