Balbebek012 afra119- Pierre cardin den aldım gayet güzeldi penyesi LCW dan da alıyorum tavsiye ederim
Deniz4848 Hastane çıkışını kitikateden 10lu takım aldım. Birde trendyolda civil baby, patsan ve Babylim markalarından zıbın , tulum gibi şeyler alıp hastane çantasına koydum yedek olarak. Hepsinin kalitesi çok güzel çıktı
-Ruveyde- afra119- bende lohusa giyim sitesinden aldım isimli 10 lu hastane çıkışı fiyatı da uygun ve çokta güzel
Evrimnbe afra119- ben kitikatten aldım bitane 10lu aldım bitane 5li aldım ona uyumlu 1 tane de örgü battaniye aldım çok kaliteli ve organik geri kalan günlük giyimini hem e bebek hem lcw hem hm olarak tamamladım nerden ne beğeniyosam aldım
bengu_10 afra119- Trendyol ve defacto dakiler güzel ve ucuz oralara bakın ben de oradan aldım bir de breeze mağazası varsa etrafınızda bakabilirainiz ucuz ve kaliteli oluyor Ben bu takımı 330 tl aldım yeni
Guzelanne56 afra119- 10 lu almadım 5 li aldım normal takım ona uygun battanıye aldım ıcınde bıde zıbın koyarım yeter hastane çıkışları hoşuma gıtmedı
Ozgk afra119- Bende sıfır etiketli ürünler var satış fiyatının çok altına satıyorum gardropstan bakabilirsiniz 🌸 gardrops adım 0zzgea (başındaki sıfır) cesitli bebek ürünleri var kiyafetler organik pamuklu 😊
Brcuburci _ozlmm merhaba kalpli.olqni bende almak istiyorum trendyoldan makinada yıkaninca solma oldumu acaba