Pinnar7 Bu Değerim tam adet gününün sabahında verdiğim kanda 213,99 çok şükür pozitifi de görmüştüm zaten ama bu değerin düşük mü yüksek mi olduğunu tam anlayamadım. İkiz gebelik vs. İçin Varsa bilen yazabilir mi
2418 Pinnar7 gayet normal düşük de değil yüksekte benim adet gecikesinden 1 hafta sonra 67 çıkmıştı bence gayet iyi bir beta hayırlı olsun bu arada 🥹🤲🍼
Sila41_ Pinnar7 2 gündw bir kan verip 2 katı arttığı sürece hiç sorun yok canım önemli olan 48 saatte bir 2 katı artması
Cocostore Pinnar7 adetim ilk geciktiği gün vermiştim 1270 çıkmıştı çok yüksek geldi ikiz değil doktor vücuttaki proteine göre değişiyor sıkıntı olmaz dedi , düzenli yükselişini kontrol et yeterli
Pinnar7 2418 Teşekkür ediyorum. İlk çocuk tabi heyecanım çok farklı. İlk çatlatma iğnesinden hemen sonra hamile kaldım hâlâ inanamadığım oluyor :) sonuca açıp açıp bakıyorum. 1 hafta sonra da doktor kontrolüm var
Asli_yazici1 2418 benim adet gecikmesinin 3. Günü 48 çıktı ondan 2 gün öncede 16ydı doktor kimyasal olabilir dedi
2418 Pinnar7 hayırlı olsun🥰🌸🌸inan seni o kadar iyi anlıyorum ki kalp atışlarını duyana kadar insan inanmıyor hamile kaldığına🥲🥲
Pinnar7 arinmommy ben de uygulamadan takip ediyorum 4+2 diyor yani tam 30. Gün doktora gitmedim henüz haftaya cumaya randevum
2418 Asli_yazici1 Yaaa inşallah sağlıklı gebeliktir ben ilk cocugumu 67 ile öğrendim sağlıklı gebelikti