Evrimnbe Arkadaşlar ben park yatakları beğenmiyorum ve çok kaba buluyorum çok yer kaplıyor gibi düşünüyorum. Bu yüzden anne yanı ahşap beşik alacağım çilek mobilyadan bu şekilde ahşap beşik kullanan anneler tecrübelerini paylaşabilir mi
Elfelf475 Evrimnbe tüm odasını çilekten aldım ama anne yanı ahşap olanı meltem mobilyanın kenarı yuvarlak olanlardan aldım. 3 yaşında oğlum bir senedir sadece kullanmıyor. 2 yaşa kadar çok çok rahat kullandık. Şimdi ikincisi için hazırlayacağım park yataklar çok kalitesiz duruyor bana göre ahşap en güzeli 🙃
Evrimnbe Elfelf475 evet görüntü olarak da ben beğenmiyorum park yatakları. Çilek mobilyadan memnunmusunuz bende natura baby olanı alacağım 3 kapaklı gardrop şifonyer ahşap beşik ve yerden montesori yatağı almayı düşünüyorum
Elfelf475 Evrimnbe beşiğini arkadaşım aldı çok kısa süre kullandı. Gardolabı benle 3 kişi daha aldı hepimiz senelerdir kullanıyoruz mocha serisi üçümüzünki de. Ben sadece keşke 4 kapak alsaydım diye pişman oldum o kadar çok memnunum ki kalitesi harika. Yavrulu bazasını da kullanıyorum o da güzel gayet ne aynı seriden aldım onu da