busraemrah Kizlar 25+1 gunluguz dun doktora gittim idrarimda kum veya taş oldugunu soyledi ve ürolojiye git dedi pazartesi gidicem insallah bu durumu yaşayan var mi 😏
Zeynpatak busraemrah benim de detayli utrasonda sag bobregimde tas cikti dua et kipirdayip yollari dusmesin dogum sancisimdan beter olur dedi cok korkuyrum birbirimize dua edelim sanci olmasin
Hanife_ busraemrah ben 4 aylıkken böbrek taşı düşürdüm öldüm resmen hergün bi doğum gibi sancılıydı Allahtan düşürdüm böbreğimde taş varken hiç ilaç vermediler ama taş kanala girdiğinde düşürmeye yakın antibiyotik kullandım çok zor günlerdi
busraemrah YeniAnne55 anladim canim bana boyle birşeyde demedi hani cok onemli degil falan demedi ama direk doktora gorun dedi
busraemrah Zeynpatak ayyy insallah kuzum benim de agrilarim oluyodu da ben farketmmistim dun cikti idrarda ederim tabiki etmem mi😙
busraemrah Hanife_ cok gecmis olsun canim insallah bi daha yasamazsin 🤗benimde agrim sadece bir kere oldu ama idrarimi yaparken arada agrim oluyo insallah bebislerimizi saglicakla dogururuz 😚