iremsevinc https://mutluresim.com/image/1000031971.13n8I0 20 günlük kızımın yanaklarında böle sivilce tarzı şeyler çıkıyor sadece yanakta arada sönüyor arada kabarıyor normal mi ??
Meltnc15 iremsevinc bi dr dan yanlış hatırlamıyorsam anne sütüyle annenin hormonlarının bebeğe geçmesiyle alakalı olduğunu duymuştum sanki. Hatta kız bebeklerde yenidoganken bezinde hafif kanama görülürse de aynı sebeple olduğunu takip edilip telaslanilmamasi gerektiğini de duymuştum
MervEslinArden iremsevinc gögsüne temas ettiği için oluyor olabilir benim kızımda aşırı hassas böyle şeyler çok yaşadık atopik ciltle 4 yıldır ilerliyoruz
Adenmom_ iremsevinc benim kızım da 58 günlük ilk doğduğunda yüzünde böyle kırmızılıklar çıkmıştı doktora gittiğimiz de normal olduğunu bir şey sürmemek gerektiğini kendiliğinden geçeceğini söyledi gerçekten de öyle oldu şu an yok denecek kadar az bazen bir iki tane çıkıp kendiliğinden gidiyor ama siz yine de doktorunuza danışın
afra119- iremsevinc yediğiniz şeylere dikkat edin çok tatlı, kuruyemiş gibi şeyler de bebeğe sivilce yapabilir bol bol su için
1Ali Benim oğlumda 17günlük onunda yüzünde çıkıyor ama bu kadar yoğun değil bir iki tane çıkıp sönüyor, bir şeye alerjisi olabilir mi acaba kontrole gittiğinizde doktorunuza gösterin bence
iremsevinc 1Ali anlamdm bende sadece yüzünde var kakasıno falan takip ediyorum ne kan ne mukus hiç bişey yok sadece böyle yanakta bi çıkıyor bi sönüyor birde bişey sorucam sizin oğlunuzunda burunları tıkanıyor mu acaba ciğerler de bişey yok şükür ama hep hır hır hep sümük dolu
1Ali iremsevinc arada tıkanıklık oluyor bizdede, sanırım odanın nemiyle alakalı onun için makine almayı düşünüyorum 🥲 doktorumla konuştum en iyisinin evde tuzlu su hazırlayıp aparatla burnu temizlemek olduğunu söyledi, burun yıkamayı önermiyor.
Naznaz110 iremsevinc ay aynı şeyler benim kızımda da oluyor bizde 19 günlüğüz sivilce çıkıyor resmen ortası beyaz böyle bildiğimiz sivilce burnu da hır hır gidiyor sumugu temizledigimizde düzeliyor biraz ama sabahına gene ayni
iremsevinc 1Ali bende serum fizyolojik aldım eczaneden şırınga ile temizleyip aspiratör ile çekiyorum yetişkin insan gibi çok sümük çıkıyor gündüz sıkıntı yok gece oldum mu baslıyor dediğiniz gibi nemden kaynaklı o zaman
Kara22 iremsevinc sıcaktan oluyor ev çok mu sıcak veya deterjan ne kullanıyorsun giydikleri alerji ediyor da olabilir