Mavili1480 sendekimsinnn Olmaz bence instagramda birgebeningunlugu sayfasını takip edin mutlaka yumurtlama gününe kadar 3 günde bir yumurtlama günü ard arda 3 gün ilişki öneriyor
sendekimsinnn Mavili1480 11-12 olarak görünüyo benimki bazen 30 bezen 32 sürüyor bazen daha fazla belli olmuyo çünkü bende spiral vardı yeni çıkardım onyğzdwn tam bilmiyorum
sendekimsinnn Mavili1480 canım birde şey sorucam mesela bugün yumurtlama gördüm ya kaç saat sonra çatlama olur bu gecemi yoksa yarın gündüzmü veya akşammı nasıl bilecez
Deletedmom_109 sendekimsinnn ben de 30 31 32 günde bir adet oluyorum 17. 18. Gün görüyorum yumurtlamayı iki aydır 19 20. Günler gördüm
Mavili1480 sendekimsinnn 24 saatte bir testi yap dediler canım tam bilmiyorum ama test silikleştiği zaman çatlama oluyormuş çarşamba günü olur bence
sendekimsinnn Mavili1480 işte burda gördüm kaç kişide mesela 1 gün sonra fln yazıyolar ama kafam iyice karıştı
yigitinannesiiiii sendekimsinnn piki görene kadar yap bazıları iki kere yumurtlama geçirebiliyor hatta daha sonrasındada yapabilirsin Benimde 30-32 gün döngüm ben 17. Günde pik görmüştüm
sendekimsinnn Mavili1480 canım elimde test bitti şusn almamda çok zor nasıl yapıcam bilmiyorum dün en son testi yaptım piki gördüm bugğne test yok
Mavili1480 sendekimsinnn Yumurtlama devam ediyor olabilir ya da çatlama olmuş olabilir canım değerlendir derim 3 gün ard arda ilişki öneriyorlar
sendekimsinnn Mavili1480 aynen 2 gündür değerlendiriyorum bugünde değerlendiricem inşallah ondan sonra gün aşırı değerlendireyim diyorum